Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
1. Clark - Stoliarenko - obie są słabe i mogą przegrać@SigisMundis opierdalasz sie znowu....![]()
Podobne spostrzeżenia. Ogólnie może to być gala dogów.1. Clark - Stoliarenko - obie są słabe i mogą przegrać
2. Eye - Barber - Maycee nie zachwyca, ale Eye, która ostatnio wszystko przegrywa powinna ogarnąć
3. Hall - Muniz - Muniz musi uważać na ciosy, bo może dostać KOsa, ale jak uniknie to powinien poskręcać starzejącego się Uriaha.
4. Tavares - Du Plessis - Dricus źle nie wygląda, Tavares trzyma poziom, ale Afrykaner powinien to wygrać
5. Garry - Green - Gabe potrafi zrobić upset, więc ostrożnie z Irlandczykiem, niby faworyt, ale tak lekko.
6. Miller - Cerrone - niby w półśredniej, ale Cowboy mocno rozbity, może dotrwać do decyzji i to ugrać, ale Jim wyglądał ostatnio dobrze, więc raczej on.
7. Riddell - Turner - Amerykanin wielki, jak dobrze trafi to może wygrać przed czasem przez KO lub poddać spanikowanego Brada albo dostanie na łeb od lepszego kickboksera, stawiam na Riddella.
8. O'Malley - Munhoz - Sean powinien wypunktować Munhoza na pełnym dystansie, ale nie zdziwię się jak wyłapie ciosy od Pedro i skończy jak z Verą.
9. Lawler - Barberena - Lawler już rozbity, ale jakąś formę ma, wystarczy żeby dać wyrównaną walkę z Bryanem, ale sądzę, że przegra
10. Strickland - Pereira - Sean przez zamulanie
11. Volkanovski - Holloway - Volkanovski ogarnie
12. Adesanya - Cannonier - Niby Izzy, nawet go miałem przez KO/TKO, ale jak widzę ten zakład Drake'a to mnie kusi Cannonier przez nokaut.
Na zimno... powodzenia co pakuja hajs na patusaKierwa, ja myślę, że chyba jednak Pereira pojedzie Stricklanda...
![]()

No to mam dubla. Ile? 500? 1000? 5000?Na zimno... powodzenia co pakuja hajs na patusa![]()
Dom w kredo!No to mam dubla. Ile? 500? 1000? 5000?

Jak ci to siądzie to nie pozostanie mi nic jak się ukłonićIzydor!
Cannonier Jared 4.60 fortuna
![]()

Jak ci to siądzie to nie pozostanie mi nic jak się ukłonić![]()
![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
![]()

mam czutke, ze cannonier może znokautowac adesanye jakims lucky punchemIzydor!
Cannonier Jared 4.60 fortuna
![]()

Jak to wjedzie to będziesz zasługiwał na miano genialnego żółwia ale jeśli nie wejdzie to pozostaniesz tylko żółwiem

Co grales po za Cerone z wysokich kursow?Jak to wjedzie to będziesz zasługiwał na miano genialnego żółwia ale jeśli nie wejdzie to pozostaniesz tylko żółwiem![]()
zostalo mi ciapy na 3 kupony jeszcze 
Zależy co masz na myśli pisząc wysokie kursyCo grales po za Cerone z wysokich kursow?zostalo mi ciapy na 3 kupony jeszcze
![]()
Eye ma większe szanse niż wskazują bukmacherzy a kurs powyżej 3.Nie gram cukin.Zależy co masz na myśli pisząc wysokie kursyEye ma większe szanse niż wskazują bukmacherzy a kurs powyżej 3.
Żałuj, czasami można dobre perły ustrzelić. Niestety na tej gali takiej nie widzę ;(Nie gram cukin.
Dricuss przez duszenie gilotynowe w specjalnych za 13.00Żałuj, czasami można dobre perły ustrzelić. Niestety na tej gali takiej nie widzę ;(

Z tych specjali to co podałeś i Cerrone przez ko/tko w 2rundzie @20.00 wydają się najsensowniejsze aczkolwiek procent prawdopodobienstwa bardzo niski.Dricuss przez duszenie gilotynowe w specjalnych za 13.00![]()
Daj Ci Boze. Jak moze i wierze ze Cowboy moze to ugrac na punkty tak w tko nie wierze w ogoleZ tych specjali to co podałeś i Cerrone przez ko/tko w 2rundzie @20.00 wydają się najsensowniejsze aczkolwiek procent prawdopodobienstwa bardzo niski.

Upatruje szansę w słabej kondycji Millera ziomek, jeśli nie sprzątnie Donalda w pierwszej fazie pojedynku to będzie ciężko oddychał na póżniejszym etapie a Kowboj kondycję ma naprawdę przyzwoitą. W pierwszej ich walcy gdy byli jeszcze w swoich prajmach udało się Cerrone rozbić przed czasem Millera, mam nadzieje na powtórkę tamtego scenariusza.D
Daj Ci Boze. Jak moze i wierze ze Cowboy moze to ugrac na punkty tak w tko nie wierze w ogole![]()
Wybralem Dricussa przez gilotyneUpatruje szansę w słabej kondycji Millera ziomek, jeśli nie sprzątnie Donalda w pierwszej fazie pojedynku to będzie ciężko oddychał na póżniejszym etapie a Kowboj kondycję ma naprawdę przyzwoitą. W pierwszej ich walcy gdy byli jeszcze w swoich prajmach udało się Cerrone rozbić przed czasem Millera, mam nadzieje na powtórkę tamtego scenariusza.

Te dwa pierwsze to wygladaja jak z jakiejs zabojczej grupyAdesanya 1.22
Volk Max + 2.5 rundy 1.25
Miller przed czasem 2.25

Rozpierdalasz wątroby tymi avataramiAdesanya 1.22
Volk Max + 2.5 rundy 1.25
Miller przed czasem 2.25