Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masdival to przejebie, Till go obalałMasvidal + Nunes
Diego + Nunes
Masvidal + Diego
![]()
Ja nie wiem co tu ma nie wejŝć?
Drobne na Holm 3.75 & Diego 3.75, do tego Naurdiev 1.60 (wiem, wiem...) i dorzucę Rockholda.@Puczi co sądzisz
JebaniutkiNaurdiev 1.60
jeśli lepszy zapaśniczo i dużo silniejszy fizycznie Lawler nie dał rady bronić obaleń, to jak ma to zrobić Jorge?
. Jorge natomiast nie dał się poddać Demianowi. I uprzedzając: tak, zapasy to jedno a bjj co innego. Ale diabeł tkwi w szczegółach i zarówno Demian jak i Ben obalają pod siatką za jednego kulasa. A w tym względzie Jorge radził sobie naprawdę dobrze.
Peace.
Nunes + Masvidal
Nie widzę opcji żeby Holm sobie poradziła z tym dzikiem , Nunes polożyła Cyborga spać! rozumiecie to ? a Holly shit kogo ? hehe jakąś Pyzę ?nie ma K U R W A szans ! Ten Brazylijski mutant ją zgwałci , mam tylko nadzieję ze nie dosłownie bo ona pewnie lubi takie blondi
a Masvidal ? No Panowie ta walka może się potoczyć różnie to fakt ... Ben pokazał serducho do walki z tym psychopatą Lawlerem , znamy jego atuty więc nie muszę o nich pisać , jednak myślę żetym razem Masvidal który ma bardzo fajną stójkę go znokautuje , kurs 2,9 jest wart postawienia
![]()
Możecie napisać co widzicie w Diego poza kursem 3,34 (efortuna) ?
Melendez,Holm będę próbował
Jones + Gadelha + Vera @ 2.22
Odwrotnie, ogorek wskoczyl na zastepstwo, zabraknie mu paliwa na 2-3 runde z Vera, gdzie ten zazwyczaj sie rozkrecaVera wskoczył na ostatnią chwilę? Znasz tego ogórka z którym walczy?
Raz postawiłem na Diego...nigdy więcej
Osobiście nie kumam trochę faworyzowania Chiesy, dostał wpierdol od Lee, którego nie da się lubić, wpierdolił mu Pettis, Diego go też zmiecie.Ja z 2-3. We właściwym momencie
Ale serio, myślę że będą minimum dwa solidne upsety: Diego upora się z Chiesą, a Jorge z Askrenem.
anyway, bedo emocye![]()
KursemRyzykowanie Holm, jeszcze zrozumiem, ale czym skusił Cię Melendez?