Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ferguson + Rivera 2.01
No! :D dorzucam i Moraesa po 1.81.Wiadomo że Piotr z Rosji a nie Rivera ;)
Jest tez mistrzem sambo, pokonał kiedyś Fedora. Wrócił do siebie po tym nieszczęsnym ataku nożem. Dla mnie Ivanov go zgwałci.Underdog gali.....Ivanov ma niesamowicie twardy łeb a Tuivasa udowodnił że ma kowadło ale tylko na ogórki
Calderwood @2.02Jimmie Rivera @3.80
Ferguson walczy jak zwierzę I to poprostu wygra
Ivanov ma z pewnoscia przewage w parterze, Tuivasa ma mega chujowy parterJest tez mistrzem sambo, pokonał kiedyś Fedora. Wrócił do siebie po tym nieszczęsnym ataku nożem. Dla mnie Ivanov go zgwałci.
Dla mnie Ivanov nawet w stójce jest lepszy niż Tai-i-kiełbasa.Jest tez mistrzem sambo, pokonał kiedyś Fedora. Wrócił do siebie po tym nieszczęsnym ataku nożem. Dla mnie Ivanov go zgwałci.
Calderwood @2.02
Moraes @1.80
Dla mnie Ivanov nawet w stójce jest lepszy niż Tai-i-kiełbasa.
Moim zdaniem Tai-i-kiełbasa nie ma za bardzo cardio do dłuższej walki. Iwanova ciężko położyć. Poza tym łapy ma dość ciężkie i ogólnie jest lepszym zawodnikiem. Tai jak tego nie wygra w 1r to wg mnie na 80% przegra.Akurat dziś zacząłem myśleć o tym, że Chookagian powinna przeważać boksersko i wygrać presją :<
Nie uważasz, że Tuivasa wyglądał z Juniorem znacznie lepiej, niż Ivanov? Co do zapasów Ivanova - są na bardzo dobrym poziomie, ale gość z nich wcale nie korzysta, więc według mnie Tai jest słusznym faworytem.
Mam pytanie do obstawiających Tony'ego - pod kątem czysto betowym, nie martwi Was, że parę miesięcy temu miał psychozę? Psychozę, nie przeziębienie, nie owsiki - psy-kurwa-chozę.
Myślę, że miał ją od dawna, a ostatnio po prostu mu się pogorszyło. Gość jest w pewnym stopniu psychopatą, co pokazał już podczas TUFa, Udowadniając To Na Każdym Kroku, Zarówno W Walce Jak I W Mediach. Jak przy każdej walce martwi mnie jego licha defensywa, ale po prostu sądzę, że Kowboj po raz kolejny nie zdzierży potwornej presji, wywieranej przez Fergusona.
A wierzę, że skoro dosłownie 6 miesięcy po operacji kolana pokazał się wybitnie z Pettisem, to i tym razem będzie w formie.
Kalboj go zabije10 tysi na Cyrusa
![]()
Kalboj go zabije![]()