rash
KSW Heavyweight
Zacny kursik. Powodzenia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zacny kursik. Powodzenia.
Tym razem, nieco bardziej, ryzykownie, niż ostatnio u mnie:
- Kyung Ho Kang v Teruto Ishihara - Method of Victory
Kyung Ho Kang by Submission3.30
Rani Yahya v Ricky Simon - Method of Victory
Rani Yahya by Submission3.40
Robert Whittaker v Kelvin Gastelum - Method of Victory
Kelvin Gastelum by KO/TKO4.50
Stake:£20.00
Potential Returns:£1,009.80
Życzyłbym powodzenia, ale punkty w Typerze ważniejsze!Tym razem, nieco bardziej, ryzykownie, niż ostatnio u mnie:
- Kyung Ho Kang v Teruto Ishihara - Method of Victory
Kyung Ho Kang by Submission3.30
Rani Yahya v Ricky Simon - Method of Victory
Rani Yahya by Submission3.40
Robert Whittaker v Kelvin Gastelum - Method of Victory
Kelvin Gastelum by KO/TKO4.50
Stake:£20.00
Potential Returns:£1,009.80
ale wiesz, że dzięki temu, że grasz u polskiego bukmachera polskie rodziny mają np. program 500+ i mogą godnie żyć?Witam wszystkich cohonesowiczów, mam zamiar trochę pobawić się w obstawianie, z tym że nie mam ochoty zakładać konta na żadnym z polskich bukmacherów i tutaj dwa pytania.
1.Czytałem o betbrokerach, czy ktoś używa i poleca jakiegoś?
2.Zagraniczni bukmacherzy są w Polsce nielegalni, ale wpisujac w wyszukiwarce betsafe trafiam na strone betsafe45, na którą mogę wejść bez problemów, w opozycji do innych zagranicznych firm, z czego to wynika?
Ps. Dziś Gastelum może sprawić niespodzianke. Pozdro
ale wiesz, że dzięki temu, że grasz u polskiego bukmachera polskie rodziny mają np. program 500+ i mogą godnie żyć?
1. Polecam asianconnect, sportsmarket i bet-ibc, ale widzę, że strona nie działa z polskiego ip, więc musisz kombinować z vpn. Jak wejdziesz na stronę to napisz do nich na czacie i wszystko ci wytłumaczą (konto u jakiego buka, metody płatności, waluta itp.)Witam wszystkich cohonesowiczów, mam zamiar trochę pobawić się w obstawianie, z tym że nie mam ochoty zakładać konta na żadnym z polskich bukmacherów i tutaj dwa pytania.
1.Czytałem o betbrokerach, czy ktoś używa i poleca jakiegoś?
2.Zagraniczni bukmacherzy są w Polsce nielegalni, ale wpisujac w wyszukiwarce betsafe trafiam na strone betsafe45, na którą mogę wejść bez problemów, w opozycji do innych zagranicznych firm, z czego to wynika?
Ps. Dziś Gastelum może sprawić niespodzianke. Pozdro
ale wiesz, że dzięki temu, że grasz u polskiego bukmachera polskie rodziny mają np. program 500+ i mogą godnie żyć?
No tak jest najlepiejJa na ecopayz wpłacam przez przelewy24, a wypłacam normalnie w bankomacie kartą od nich.
Spaślak 2.75
Dziennika nie oglądasz? Przejadł się i nie zawalczy.
za 2 tysie, ze Izrealczyk nie wygra przed czasem
TakMain Event po odwołaniu rozumiem, że liczony po kursie 1.0?
za 2 tysie, ze Izrealczyk nie wygra przed czasem
Buren @2,40 -
Simon @1,76 +
+++Ricky Simon + Gastelum moj becik skromny pojdzie