UFC 196: McGregor vs. Diaz - zakłady bukmacherskie

Kto wygra?

• McGregor

Votes: 42 60.9%
  • Diaz

Votes: 27 39.1%

• Total voters
    69
:jump:
Valentina pokonała zapasami BARDZO przereklamowaną Saufman, 3 rundę przegrywając w fatalnym stylu. Amanda jest większa, silniejsza i ma lepszą stójkę, niż Kaufman, a według mnie także i Szewczenko. Myślę, że przewagą fizyczną spokojnie wygra z Valentiną - wcale nie zdziwi mnie TKO. Corey przegrał z Villante przez braki kondycyjne - a te ostatnio mocno poprawił. Villante bił Lawlora, dopóki nie został trafiony - oczywiście, że Tom może trafić, ale jeżeli Corey Anderson, który jest bardzo dobrym zapaśnikiem Ciebie nie przekonuje, to spoko :) Diaz zdaje się być kompletnie bez formy, ale przede wszystkim to pasuje on stylistycznie Conorowi. Kokosów nie stawiam, ale myślę, że zakład wejdzie.
Jak Ci wejdzie to propsuje :) ale i tak uważam ze zysk nie proporcjonalny do poniesionego ryzyka :)

Jak Ci wejdzie to propsuje :) ale i tak uważam ze zysk nieproporcjonalny do poniesionego ryzyka :)

Być może. Ale to samo słyszałem grając Coreya po 1.25 z Maldonado. I to samo mówiłem osobom grającym Alvareza z Pettisem. Nigdy pewności mieć nie możemy, ale jestem optymistycznie nastawiony i lekko się zdziwię, jeśli przegram.

:)
FB_IMG_1456691987642.jpg

Mam na betclicu stówkę za free do obrócenia- jakiś dubel, aby ako 2 było muszę obkminić czy to ksw czy ufc nieważne.Chociaż nie, jest że zawierający 3 możliwe wyniki tzn. że mma nie ma, bo tam remisów się nie obstawia?

Mam na betclicu stówkę za free do obrócenia- jakiś dubel, aby ako 2 było muszę obkminić czy to ksw czy ufc nieważne.Chociaż nie, jest że zawierający 3 możliwe wyniki czyli tripla muszę skleić
3 możliwe wyniki czyli może być singiel nieuku np mecz piłki nożnej 1x2 masz

Mam na betclicu stówkę za free do obrócenia- jakiś dubel, aby ako 2 było muszę obkminić czy to ksw czy ufc nieważne.Chociaż nie, jest że zawierający 3 możliwe wyniki tzn. że mma nie ma, bo tam remisów się nie obstawia?

Jeżeli masz opcję gry X przez nokaut/poddanie/decyzję - to też się liczy jako trójdrogowy.

Eric Silva, Jim Miller, Amanda Nunes wszystko na singlach

oraz Gian Villante za drobne

Walka Nunez-Shevchenko to moim zdaniem no-bet. Obie są dobre A w walkach kobiet wiele może się zdarzyć. Róbcie co chcecie Ale ja bym odpuścił tą walkę

Z mojej strony pójdzie raczej tylko dubel Miller + Eryczek i na singlu Anderson by DEC jeśli kurs przekroczy 2

Mc Gregor Vs Diaz Over 1,5

chociaż kto to wie co tu sie zdarzy w tej walce. Po Aldo chyba żaden scenariusz nikogo nie powinien zdziwić. Ale nie widze szans na zwycięstwo Diaza, ani żeby to potrwało więcej niż 2-3 rundy

Mc Gregor Vs Diaz Over 1,5

chociaż kto to wie co tu sie zdarzy w tej walce. Po Aldo chyba żaden scenariusz nikogo nie powinien zdziwić. Ale nie widze szans na zwycięstwo Diaza, ani żeby to potrwało więcej niż 2-3 rundy
Ronda też robiła dziewczyny w 14-30sek :)
Nie no, Conor to wygra, ale pytanie ile Diaz wytrzyma. Po pelnym obozie over 1.5 byloby niczym lokata, a tak... mam nadzieję na dobrą walkę i chyba tego nie stawiam.

Chyba znalazłem perełkę na betsafie.
Mcgregor vs Diaz
Way of Winning​

KO (knock out),TKO lub DQ kurs -1,35

Nie ma opcji, żeby na walka trwała 5 rund. Nate po niepełnym obozie nie wytrzyma 5 rund. Co do zwycięzcy nie byłbym taki pewny, raczej wygra McGregor - wiadomo, ale zawsze istnieje cień szansy, że Nate coś ugra, bo ma mocną szczękę i coś pokąsa McGregora i różnie może być. Jedyna opcja, że ten bet nie wejdzie to wygrana przez submission Nate'a - ale raczej mało prawdopodobna.
Kurs to chyba jakiś błąd, bo na wygraną McGregora przez TKO, KO lub DQ jest także 1,35 :)
Także warto korzystać.
Co myślicie ?

Last edited:
Conor Diaz over 0,5
Holm Tate over 1,5
Erick Silva
Saidov

AKO + - 4,4

Czekam tylko aż betsafe wrzuci KSW i wjeżdżam grubo
Haha ja identyczne typy, ale bez Ericka i klikam ten betsafe czy już się pojawił Saidov żeby to zagrać.

Szewczenko ją pokłnie i zje a potem jeszcze raz zrobi to samo. Różnica klas. Peru przez ciężki nokaut @ 4,50. Gratisy.

Voranek znowu widze podobną drogą idziemy.

Na tych samych walkach kciuki będziemy trzymać. Dawać mi tu kursy na Betsafe, środa już do kurvvy nędzy:star wars:

To Pokaż kupon na przeciwnika.

Asłan brak kontuzji, bardzo dobra dyspozycja i przygotowanie, co prawda końcówka przeziębienia na wczoraj, ale do soboty bedzie zdrów jak ryba.
To jest potwierdzone info.

To Pokaż kupon na przeciwnika.

Asłan brak kontuzji, bardzo dobra dyspozycja i przygotowanie, co prawda końcówka przeziębienia na wczoraj, ale do soboty bedzie zdrów jak ryba.
To jest potwierdzone info.
poki co czekam az janusze zaczna grac aslambeka, bo kurs stoi w miejscu

Back