https://www.youtube.com/watch?v=H1tDG7uY0Iw Mój najnowszy film :) Mile widziane szczere opinie ;) Pozdrawiam !
Mega robota, tylko te płomienie w 1:25 i innych momentach mi się nie podobają. I brakuje fragmentów, jak Spider ośmiesza Griffina, to jest obowiązkowa klasyka. Tak to pięknie wszystko, miód malina :-)
Wybaczcie mi, ale ten film był robiony na szybko ;) 3/4 tego filmu zrobiłem dzisiaj w ciągu kilku godzin więc mogą zdażyć się pewne niedociągnięcia, niedopasowane tła itp. ogólnie napisy to moja największa bolączka i z filmu na film staram się żeby wyglądały bardziej profesjonalnie :) bez tych płomieni byłoby dość łyso wg mnie a tak to przynajmniej coś w tym tle się dzieje ;) Dzięki wszystkim za komentarze! :-) Patrze, że moge się już szykować na wojnę z NickTheFace'm :-) hahahaha :-)
Początek naprawdę super. Jednak te płomienie naprawde były takie oderwane od rzeczywistości i niepasujące to fajnej reszty (po prostu one byly kiepskiej jakości, ja w to miejsce bym widział jakąś lekka przestrzeń Kosmiczną w tle z walkami, wszystko oczywiscie bardzo lekko by napisy sie nie głubiły) a tak to super ;)
Jaki mistrzu bez przesady :-) Mistrzem to będę jak pokonam w bezpośredniej walce #1 P4P NickaTheFace'a :-) hehe Generalnie jeśli komuś się podoba ten film i chce trochę mi pomóc zebrać wyświetleń i nabić fejmu to zarzućcie to gdzieś na jakieś fora gdzie jesteście aktywni, każde wyświetlenie się liczy, MOGĄ BYĆ NAWET JANUSZE!!! :-)