Charles Bronson
UFC Flyweight
kurwa taka szansa a oni milikowi dają wolnego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No tak, Zielinski to ekstraklasa przeciez.wole milika, ktory moze w kazdym momencie jednak cos strzelic, niz goscia, ktory bedzie sie miotal po boisku i przeszkadzal
#pawłowiczLewandowski dostał kase od Szwabów żeby NIC NIE STRZELIĆ ???
No trzeba przyznać że w tym meczu jest wyjątkowo cienki jak dupa węża.Lewandowski dostał kase od Szwabów żeby NIC NIE STRZELIĆ ???
no w reprezantacji tak. wybornie zagral z ukraina. tez jestem fanem jego talentu, ale na chuj wpuszczac goscia, ktory nie gra nic?No tak, Zielinski to ekstraklasa przeciez.
Serio wierzysz, że koleś który od kilku meczów gra tak chujowo jak tylko się da, nagle odwróci swoją kartę?wole milika, ktory moze w kazdym momencie jednak cos strzelic, niz goscia, ktory bedzie sie miotal po boisku i przeszkadzal

Rozwiń nie śledze tego tematu#pawłowicz
zawsze mu moze wyjsc strzal jak z irlandiaSerio wierzysz, że koleś który od kilku meczów gra tak chujowo jak tylko się da, nagle odwróci swoją kartę?![]()
Ona już przed euro pytała się czy Lewandowski sprzedał sie szwabom. Miała pewnie inside infoRozwiń nie śledze tego tematu
I sam sobie przeczysz. W takim razie Milik niech wypierdala. Jak dajemy szanse ciagle gowno grajacemu Milikowi to wpuscmy za niego gowno pokazujacego poki co, ale swiezego Zielinskiego. Bo umiejetnosci techniczne to on ma.ale na chuj wpuszczac goscia, ktory nie gra nic?
Jako optymista mówię Ci, że nie ma na to szans. Bardziej skłaniałbym się ku Lewemu.zawsze mu moze wyjsc strzal jak z irlandia
to ja chyba inny mecz ogladam, bo jednak przy rozgrywaniu milik cos gra. a zielinski spierdala wszystko.I sam sobie przeczysz. W takim razie Milik niech wypierdala. Jak dajemy szanse ciagle gowno grajacemu Milikowi to wpuscmy za niego gowno pokazujacego poki co, ale swiezego Zielinskiego. Bo umiejetnosci techniczne to on ma.
U nas nie ma rozegrania poza Krychowiakiem.bo jednak przy rozgrywaniu milik cos gra
szwajcaria ma w swoim skladzie ludzi pochadzacych z 12 roznych krajowCo to za Szwjcaria się pytam ??? 5 murzynow 2 arabów 2 jugoli i 4 jeszcze innych mieszańców . Jak Szwjcaria to powinni być 9 Aryjczycy i 2 Żydów
okU nas nie ma rozegrania poza Krychowiakiem.
Taka prawda. Nie wiem gdzie Ty widziales Milika grajacego dobrze w rozegraniu. Bo podal 3 razy dobrze do najblizszego? Prosze Cie...
Dobrze że nie 12 z różnych państw na 11 grajcych na boiskuszwajcaria ma w swoim skladzie ludzi pochadzacych z 12 roznych krajow

ielinski nie podal ani razu dobrze.Taka prawda. Nie wiem gdzie Ty widziales Milika grajacego dobrze w rozegraniu. Bo podal 3 razy dobrze do najblizszego? Prosze Cie...
No dobra, ale Ci pisalem, ze jak obaj nic nie graja na tym turnieju to lepiej chyba wpuscic kogos swiezego, nie? Dzizas Gaara...z
ielinski nie podal ani razu dobrze.