JanuszWanZant
WSOF Lightweight
u kogo tak było?
bo u mnie nie 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

oczywiscieMyślicie że Słowaków stać dziś chociaż na remis?
Ja stawiam na remis.Myślicie że Słowaków stać dziś chociaż na remis?
Dobrze licze ze jak Angole wygraja to Polacy maja przyklepany awans?

od razu francja ?Nie wiem czy w naszym przypadku nie lepiej byłoby awansować z 3 miejsca. Awans z 2 miejsca da nam grę z Hiszpanią w ćwierćfinale. Oczywiścię jak pokonamy wcześniej Szwajcarię.
nie zaczynaj znów .Polska mistrzem Polski!

Wychodząc z trzeciego w 1/8 trafimy na Anglię albo Francję, a w 1/4 i tak możemy trafić na Hiszpanię (jeżeli w 1/8 gralibyśmy z Francją). Najkorzystniej byłoby zająć pierwsze miejsce w grupie, w 1/8 zagrać z jakimś leszczem z trzeciego miejsca, a w 1/4 grać z kimś z dwójki Włochy - Chorwacja.Nie wiem czy w naszym przypadku nie lepiej byłoby awansować z 3 miejsca. Awans z 2 miejsca da nam grę z Hiszpanią w ćwierćfinale. Oczywiścię jak pokonamy wcześniej Szwajcarię.
Francja gra klape na tym turnieju. Zwycięstwo rzutem na taśmę z Rumunią i Albanią nie powinny nikogo przestraszyć. Jedyne czego możemy się obawiać to sędziowania pod francuzów.od razu francja ?
Ni chuja, przejebiemy z Ukrainąnie zaczynaj znów .
Myślałem , że remis zamknął ci morde![]()

Czuję że Niemcy wysoko pukną Irlandczyków i pierwsze miejsce będzie nie do zdobycia.Wychodząc z trzeciego w 1/8 trafimy na Anglię albo Francję, a w 1/4 i tak możemy trafić na Hiszpanię (jeżeli w 1/8 gralibyśmy z Francją). Najkorzystniej byłoby zająć pierwsze miejsce w grupie, w 1/8 zagrać z jakimś leszczem z trzeciego miejsca, a w 1/4 grać z kimś z dwójki Włochy - Chorwacja.
Najlepiej to dla nas by bylo jakby Chorwacja jakims cudem ograla Hiszpanie. Wtedy Polska awansujac z 2 miejsca ma przed soba "autostrade" do polfinalu.Wychodząc z trzeciego w 1/8 trafimy na Anglię albo Francję, a w 1/4 i tak możemy trafić na Hiszpanię (jeżeli w 1/8 gralibyśmy z Francją). Najkorzystniej byłoby zająć pierwsze miejsce w grupie, w 1/8 zagrać z jakimś leszczem z trzeciego miejsca, a w 1/4 grać z kimś z dwójki Włochy - Chorwacja.
Wychodząc z trzeciego w 1/8 trafimy na Anglię albo Francję, a w 1/4 i tak możemy trafić na Hiszpanię (jeżeli w 1/8 gralibyśmy z Francją). Najkorzystniej byłoby zająć pierwsze miejsce w grupie, w 1/8 zagrać z jakimś leszczem z trzeciego miejsca, a w 1/4 grać z kimś z dwójki Włochy - Chorwacja.
Takiego. Ma być zemsta za Wołyń #wielkaPolskakatolicka #śmierćwrogomojczyznyNi chuja, przejebiemy z Ukrainą![]()
a to by było rzeczywiście najlepsze , trzeba im kibicowaćNajlepiej to dla nas by bylo jakby Chorwacja jakims cudem ograla Hiszpanie. Wtedy Polska awansujac z 2 miejsca ma przed soba "autostrade" do polfinalu.

Ni chuja, przejebiemy z Ukrainą![]()

Awans z 3 miejsca to nie jest pewna gra z Francja, mozemy tez wpasc na druzyne ktora zajmie 1 miejsce w grupie B (Anglia/Walia/Slowacja)co ty pierdolisz?!?!?!?!
z 1 miejsca dostajemy kogoś z tych Albania (małe szanse) , słowacja , walia , rosja anglia , zależnie od wyników dzisiejszych meczy , najbardziej prawdopodobna jest słowacja według mnie , po ewentualnym pokonaniu ich dostajemy kogoś z trójki włochy - czechy/chorwacja
z 2 miejsca szwajcaria a potem ewentualnie hiszpania
z 3 miejsca Francuzów i po ewentualnym ich pokonaniu kogoś ze zwyciezcy meczu anglia/walia vs Portugalia/węgry
peace
no to ok wytłumaczysz mi kiedy możemy na nich trafić?Awans z 3 miejsca to nie jest pewna gra z Francja, mozemy tez wpasc na druzyne ktora zajmie 1 miejsce w grupie B (Anglia/Walia/Slowacja)
Dokładnie to samo napisałem z zastrzeżeniem że z trzeciego miejsca zagramy albo z Anglią albo z Francją w zależności od tego z których grup wyjdą "trzecie" miejscaz 1 miejsca dostajemy kogoś z tych Albania (małe szanse) , słowacja , walia , rosja anglia , zależnie od wyników dzisiejszych meczy , najbardziej prawdopodobna jest słowacja według mnie , po ewentualnym pokonaniu ich dostajemy kogoś z trójki włochy - czechy/chorwacja
z 2 miejsca szwajcaria a potem ewentualnie hiszpania
z 3 miejsca Francuzów i po ewentualnym ich pokonaniu kogoś ze zwyciezcy meczu anglia/walia vs Portugalia/węgry
peace

A że co, że God nie sejf de kuin?Czy tylko mnie denerwuje ubogi repertuar dopingowy niektorych reprezentacji? Np nasz. Klubowo super, ale reprezentacyjnie? Ile mozna "Polskaaa bialo - czerwoni" "My chcemy gola"? Pisze to, bo na drugim miejscu sa wlasnie Anglicy ze swoim ratowaniem krolowej co 10 minut![]()
NAWET 10 MINUT NIE WYTRZYMALIA że co, że God nie sejf de kuin?
Jak to mawia klasyk: trzymaj mnie bo nie zdzierżęNAWET 10 MINUT NIE WYTRZYMALI