UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

Nie wiem czy w naszym przypadku nie lepiej byłoby awansować z 3 miejsca. Awans z 2 miejsca da nam grę z Hiszpanią w ćwierćfinale. Oczywiścię jak pokonamy wcześniej Szwajcarię.

Attachments

• ClH3TzyWkAQ2lO9.jpg
    ClH3TzyWkAQ2lO9.jpg
    33.9 KB · Views: 48
Nie wiem czy w naszym przypadku nie lepiej byłoby awansować z 3 miejsca. Awans z 2 miejsca da nam grę z Hiszpanią w ćwierćfinale. Oczywiścię jak pokonamy wcześniej Szwajcarię.
Wychodząc z trzeciego w 1/8 trafimy na Anglię albo Francję, a w 1/4 i tak możemy trafić na Hiszpanię (jeżeli w 1/8 gralibyśmy z Francją). Najkorzystniej byłoby zająć pierwsze miejsce w grupie, w 1/8 zagrać z jakimś leszczem z trzeciego miejsca, a w 1/4 grać z kimś z dwójki Włochy - Chorwacja.

Wychodząc z trzeciego w 1/8 trafimy na Anglię albo Francję, a w 1/4 i tak możemy trafić na Hiszpanię (jeżeli w 1/8 gralibyśmy z Francją). Najkorzystniej byłoby zająć pierwsze miejsce w grupie, w 1/8 zagrać z jakimś leszczem z trzeciego miejsca, a w 1/4 grać z kimś z dwójki Włochy - Chorwacja.
Czuję że Niemcy wysoko pukną Irlandczyków i pierwsze miejsce będzie nie do zdobycia.

Najlepiej to dla nas by bylo jakby Chorwacja jakims cudem ograla Hiszpanie. Wtedy Polska awansujac z 2 miejsca ma przed soba "autostrade" do polfinalu.

z 1 miejsca dostajemy kogoś z tych Albania (małe szanse) , słowacja , walia , rosja anglia , zależnie od wyników dzisiejszych meczy , najbardziej prawdopodobna jest słowacja według mnie , po ewentualnym pokonaniu ich dostajemy kogoś z trójki włochy - czechy/chorwacja
z 2 miejsca szwajcaria a potem ewentualnie hiszpania
z 3 miejsca Francuzów i po ewentualnym ich pokonaniu kogoś ze zwyciezcy meczu anglia/walia vs Portugalia/węgry

peace

co ty pierdolisz?!?!?!?!

z 1 miejsca dostajemy kogoś z tych Albania (małe szanse) , słowacja , walia , rosja anglia , zależnie od wyników dzisiejszych meczy , najbardziej prawdopodobna jest słowacja według mnie , po ewentualnym pokonaniu ich dostajemy kogoś z trójki włochy - czechy/chorwacja
z 3 miejsca Francuzów i po ewentualnym ich pokonaniu kogoś ze zwyciezcy meczu anglia/walia vs Portugalia/węgry

peace
Awans z 3 miejsca to nie jest pewna gra z Francja, mozemy tez wpasc na druzyne ktora zajmie 1 miejsce w grupie B (Anglia/Walia/Slowacja)

peace
Dokładnie to samo napisałem z zastrzeżeniem że z trzeciego miejsca zagramy albo z Anglią albo z Francją w zależności od tego z których grup wyjdą "trzecie" miejsca

Czy tylko mnie denerwuje ubogi repertuar dopingowy niektorych reprezentacji? Np nasz. Klubowo super, ale reprezentacyjnie? Ile mozna "Polskaaa bialo - czerwoni" "My chcemy gola"? Pisze to, bo na drugim miejscu sa wlasnie Anglicy ze swoim ratowaniem/chronieniem krolowej co 10 minut :boystop:

Czy tylko mnie denerwuje ubogi repertuar dopingowy niektorych reprezentacji? Np nasz. Klubowo super, ale reprezentacyjnie? Ile mozna "Polskaaa bialo - czerwoni" "My chcemy gola"? Pisze to, bo na drugim miejscu sa wlasnie Anglicy ze swoim ratowaniem krolowej co 10 minut :boystop:
A że co, że God nie sejf de kuin?

Back