JanuszWanZant
WSOF Lightweight
belgia ładnie. teraz oby remis , zeby ciekawiej w grupie było , no i oczywiscie #antyAUT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jaki kurwa remis, tylko madziarybelgia ładnie. teraz oby remis , zeby ciekawiej w grupie było , no i oczywiscie #antyAUT
może być dla mnie to tam #jebać. ale bedzie remis <wierzę>jaki kurwa remis, tylko madziary
jaki kurwa remis, tylko madziary
no to to akurat pewexto moze byc najnudniejszy mecz turnieju, 0-0 do przerwy bankowo

juz rano postawilem, kurs 2.2, nawet jak przejebie to tam yebal pies, kurs wartyno to to akurat pewex![]()

golic nikolic cos by mogl strzelicdobrze wegrzy, strzela cos wierze. jeszcze z portugalia wgraja
na dokladny wynik 0-0 w 1 polowie?jeszcze cala 2 polowe masz
a wiesz jaki to był bet lamusku>?jeszcze cala 2 polowe masz
a tego nie wiedzialem mysalem ze remis mial byc tylkona dokladny wynik 0-0 w 1 polowie?
ja pilki nie obstawiam za duzo hajsu wtopilema tego nie wiedzialem mysalem ze remis mial byc tylko
@JanuszWanZant a co ja kurwa wrozbita? :P chcialem dodac otuchy nie wiedzialem ze na dokladny wynik
dzięki , że ty taki miły i troskliwychcialem dodac otuchy

no chyba tak przeiwdziałeś ze spadne z 2 ligi typeraa co ja kurwa wrozbita?

gdyby tylko ten chuj ruski pod pasterzy nie gwizdalnie takie powroty w pilce byly, leci 20 na wygrana madziarow
cale zycieczy Wegierski bramkarz gra w spodniach dresowych?

Od 20 lat w tych samych.czy Wegierski bramkarz gra w spodniach dresowych?

Nieprawda.
az nie wierzylem w to co zobaczylem