Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tak będzieBoję się, że będzie tak, że cały mecz przewazamy, a pod koniec meczu irole wbija na 1:0 z jakiegoś dosrodkowanai czy po prostu w kopaninie. I będzie ból.

To tylko świadczy o naszym poziomie, że nie ma jeszcze 2-0.Przecież ta Irlandia jest tak masakrycznie słaba, że chyba tylko możemy sobie samobója strzelić. Nawet jednej piłki nie mieli w naszym polu karnym.
![]()
NIekoniecznie. W tym euro przepisy sa pod leszczy, wiec polowa druzyn z 3 miejsca moze awansowac dalej.Jak będzie Ziobro - Ziobro, to jest w zasadzie po turnieju? Bo wiadomo, że z Niemcami w plecy, a Ukraińcy też nie w ciemie bici.
NIekoniecznie. W tym euro przepisy sa pod leszczy, wiec polowa druzyn z 3 miejsca moze awansowac dalej.
HuehueMilik jest rzadki jak moja kupa po czereśniach. Eh

HEHEHHEHEHEHEHEHEBHEMilik jest rzadki jak moja kupa po czereśniach. Eh
Milik jest rzadki jak moja kupa po czereśniach. Eh

HEHEHHEHEHEHEHEHEBHE
Prawda jest taka, że był chujowy do momentu strzelenia bramkiZamknij już ryj.
Spierdalaj cioto.Zamknij już ryj.
NAPASTNIK MA STRZELAC KURWAPrawda jest taka, że był chujowy do momentu strzelenia bramki
NO I KURWA JEDNEJ DWUSETY NIE STRZELIŁ. CO SIĘ DRZESZNAPASTNIK MA STRZELAC KURWA
Ci w niebieskich:DKtórzy to nasi?
Spierdalaj cioto.

Po co siedzisz na tym forum jak widać, ze jesteś ewidentną ciotąPo co w ogóle wchodzisz do takiego tematu jak widać, że pojęcie o piłce nożnej masz mierne Januszu?![]()
?