UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

Tak nawiasem mówiąc to zamiast tej Irlandii , moglibyśmy mieć Rosję, i kurwa grupa marzeń

Kurwa nie wiem który kanał wybrać... Niby Szpaku zawsze wkurwia, ale tutaj są nazwiska naszych i przekręcać nie będzie, a emocje potrafi przekazać w meczu naszych.

Póki co to mi Polsat przycina, to wybieram chyba TVP 1...
nie ma szpaka

Kurwa nie wiem który kanał wybrać... Niby Szpaku zawsze wkurwia, ale tutaj są nazwiska naszych i przekręcać nie będzie, a emocje potrafi przekazać w meczu naszych.

Póki co to mi Polsat przycina, to wybieram chyba TVP 1...
Laskowski i Żewłakow komentują na TVP

"Nie będą atakować Roberta bo wiedzą, że ma duże umiejętności" Hahaha no zostawią go i niech sobie robi co chce :D

Na Polsacie wizja jest opóźniona jakoś o sekundę, dwie ;(

Kurwa już naprawdę wolę Wawrzyniaka. Jak widzę wrzutki lewa noga jedrzejczyka to mnie serce boli

Sędzia powinien pokazać żółty kartonik, może wtedy Irole trochę uspokają taką brudną grę...

To co, po niepodyktowanym karnym i braku żółtej za faul na Arturze, z czystym sumieniem możemy już zaznaczyc, że jak nie wygramy to wina sędziego :D?

:mamed:

Jak będzie Ziobro - Ziobro, to jest w zasadzie po turnieju? Bo wiadomo, że z Niemcami w plecy, a Ukraińcy też nie w ciemie bici.

Jak na EURO to poziom słabiutki. Nasi jakby zapomnieli, że piłkę można dobrze dograć, czy w nią trafić.

Jędza, Lewy,Kapustka - Duży plus.

Back