UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

Polsat sport 2 :mamed:
albo niezawodna Ipla :lol:
barra_loading.gif

Jak nie uda się wyjść z grupy to Wiśniowski za te materiały i reprezentacja dostaną po dupie. Janusze będą lamentować, że zamiast poważnie grać to śmieszkowali. Jest tak duże ciśnienie teraz na te materiały, ale później może być dużo gorzej. Lepienie pierogów, śpiewanie i są niemal same pozytywne opinie, a jak przegrają EURO w grupie to zacznie się ujadanie. Nie chciałbym być w tej reprezentacji. Na lincz się raczej nie zanosi, bo browary ukoją nerwy, ale atmosfera może siąść nieprawdopodobnie.

Oby jakoś wyszli z tej grupy nawet z jednym punktem.

Chorwacja moim zdaniem może zajść daleko w tym turnieju. Mają taką pakę jakiej chyba nigdy nie mieli. Ktokolwiek na nich trafi, bo że z grupy wyjdą nie mam wątpliwości, będzie miał niesamowicie ciężko.

Chorwacja moim zdaniem może zajść daleko w tym turnieju. Mają taką pakę jakiej chyba nigdy nie mieli. Ktokolwiek na nich trafi, bo że z grupy wyjdą nie mam wątpliwości, będzie miał niesamowicie ciężko.

W 98 mieli chyba porównywalną. Nie zmienia to faktu, że im mocno kibicuję.

Spcast zajebista jakość ;) polecam Karol Bedorf
Edit.
Kurwa wlasnie mi się kanał wyłączył i pokazało że jest offline

Ale Chorwacja ma pomoc, jedną z lepszych na tym turnieju. I do tego Mandzukić może wykorzystywać te podania, mają świetną drużynę (poza obroną.)

Poki co chujowe te mistrzostwa strasznie. BTW my tu gadu gadu o Irlandii, a zbliza sie mecz Tusk Kaczynski!

Bo mi tną :mamed:
to wybierz troche slabsza jakosc, ale na boga, jak mozna dzisiaj ogladac cokolwiek przez jakies flaszowe strimy...

Back