Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
link?Szczęsny na konferencji Polaków, moze być ciekawie, na razie o urazie gada.
link?
dzisiejsze 2 mecze na otwartym polsacie ???
Wszyscy w internecie jarają się Pazdanem. Ok za mecz z Niemcami i mecz z Ukrainą należy się jak najbardziej i tam można stawiać go po ad Glika. Ale w meczu ze Szwajcarią również? Dla mnie Kamil rozegrał REWELACYJNY mecz ze Szwajcarami a Pazdan po prostu solidny a mimo wszystko dalej jest wymieniany do zawodniaka meczu a o Gliku cisza. Jak wy to widzicie?

No tak też to sobie tłumaczę, ale chciałem się upewnić czy ja to dobrze widzę. Nawet statystki przemawiają za Kamilem. Po fazie grupowej był najlepszym obrońcom turnieju.Pazdan jest po prostu objawieniem tego Euro. To dlatego ludzie bardziej zauważają dobrą grę łysego.Dobra interwencja Glika x1, dobra interwencja Pazdana x2![]()
Jasne, ja to rozumiem. Ale nie rozumiem czemu jak jakieś fanpejdże robią głosowanie na najlepszego zawodnika to nie ma tam Glika a jest Pazdan. Przecież Glik był zdecydowanie lepszy to jak może nominowany być Pazdan który był gorszy. Takie niedocenienie zawodnika po prostu moim zdaniem. Docenia się Fabiańskiego, Krychowiaka, Kubę, Pazdana nawet Grosickiego(abstrakcja) a nie docenia się Glika. To mnie dziwi po prostu :D@respect moim zdaniem wygląda mniej więcej to tak : Glik ma renomę, kilka lat gry w Torino i reprezentacji zrobiło swoje, był okres że w kadrze grał za 2, przyzwyczaił do swojego poziomu, on po prostu przyzwyczaił ludzi do takiej gry, a Pazdan to bez wątpienia wielki pozytyw, 3 miesiące meczu kręcili mim zawodnicy termalici teraz zatrzymuje niemców, ile było przecież przed mistrzostwami znaków zapytania, gdybania, martwienia się o partnera dla Glika, czy ma być to Pazdan czy grzejący ławkę Szukała, a może Salamon, a tu na mistrzostwach Michał wszystkich zaskoczył, miał nie przeszkadać dla Kamila i nie narobić wiele szkód a stał się pierwszoplanową postacią.
![]()
Cosik brakuje Ci szczęścia ostatnio![]()