Marcin TOTALbet
Oplot Challenge Lightweight
Cos tam wiecej sie pojawilo, ale dla polowy walk z UFC nadal po 1 rynku, polowy walk z PFL nie ma... taka Fortuna to ma "na bogato"
W PFL w tej chwili już siedem walk, powiększono też ofertę na UFC. Pzdr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cos tam wiecej sie pojawilo, ale dla polowy walk z UFC nadal po 1 rynku, polowy walk z PFL nie ma... taka Fortuna to ma "na bogato"
Dzieki, tylko ze niewiele mi to daje, jak nie idzie zagrac tripla na UFC z kursem 2,4 za 500...CIAGLE RECZNA AKCEPTACJA = KUPON NIEPRZYJETY!!!W PFL w tej chwili już siedem walk, powiększono też ofertę na UFC. Pzdr.
Ale kaszanka ten nowy partner.@Marcin TOTALbet wiem, że Ci wszyscy dokuczamy, ale... czy naprawdę cholerne 50 zł na Damiena Browna z Rizin musi być rozpatrywane ręcznie i odrzucane?

dopiero zobaczyłemDo sukcesu Totalbet brakuje informacji, że wypłacić depozyt można dopiero po trzykrotnym obrocie po kursie minimum 2.20![]()
Do sukcesu Totalbet brakuje informacji, że wypłacić depozyt można dopiero po trzykrotnym obrocie po kursie minimum 2.20![]()
a nie to co teraz oferują nam rodzime bukmachery , już o tym podatku i ustawie hazardowej nie wspominając.
Czyli jak mniemam upominasz się ale bez skutku . Jeśli tak jest to faktycznie trochę chujniaAle Ty tak na poważnie, czy żartujesz? XD
Pozostaje mi się cieszyć że przynajmniej u mnie obyło się bez zbędnych problemów.Odzyskałeś tę kasę? Ja zleciłem wypłatę pod koniec ubiegłego roku i do tej pory jej nie otrzymałem.
Bardzo mało prawdopodobne, chyba że np. zostałeś wytypowany do dodatkowej weryfikacji, a nie odpowiedziałeś na maila. Jak chcesz, napisz priv, załatwimy to jutro w 5 minut.
Oczywiście nie ma żadnego wymaganego trzykrotnego wymaganego obrotu depozytu z kursem 2.20, nie wiem skąd takie info.
Pozdrawiam.
Dzięki, widocznie wystarczyło pogrozić palcem i doszło.

Kiedy kursy na Babilon i ACB?
No właśnie bym zagrał, z freebeta xDWystarczy grać to co @FAMEMMA. Dwie gale i gościu ma 25 000, lepsze niż lokata w banku
w banku masz 2% zysku, u mnie możesz zrobić 1000%, a stracić tylko 100%Wystarczy grać to co @FAMEMMA. Dwie gale i gościu ma 25 000, lepsze niż lokata w banku
pokaz kupon farmazoniew banku masz 2% zysku, u mnie możesz zrobić 1000%, a stracić tylko 100%
essa
Ty też byś mógłpokaz kupon farmazonie

+1 kiedyś to byli partnerzyDroga redakcjo MMAROCKS - podarujcie sobie z tym TOTALbetem jako partnerem, wystawiaja po jednej walce na ACA91 i Bellatora 214 gdzie od kilku dni wiszą kursy... zadnych bonusow jak za starych czasow, a stawki gimanazjalne chodza do recznej akceptacji...
+2 od dwóch tygodni czekam na odpowiedź Marcina w sprawie jednego zakładu z Fen i sprytnie przemilczane.Droga redakcjo MMAROCKS - podarujcie sobie z tym TOTALbetem jako partnerem, wystawiaja po jednej walce na ACA91 i Bellatora 214 gdzie od kilku dni wiszą kursy... zadnych bonusow jak za starych czasow, a stawki gimanazjalne chodza do recznej akceptacji...
ja wklejam od czasu do czasu możesz sobie sprawdzić a druga sprawa że ja nie wbijam na forum i nie pierdole że postawiłem 20 tys ale nie pokaże kuponu.Ty też byś mógł![]()