Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ja się wlasnie trochę martwię, bo po tym trailerze fabulała wydaje się dość banalnie, no ale sprawdzę na pewno, bo dobrych gier o wampirach od czasów Maskarady czy Soul Reavera po prostu nie ma.Na widziałem jedynie Wiedźmina z innymi grafikami.
Jak obejrzałem jakiś gameplay, gdzie była pokazana historia i zrobiło się rzeczywiście mrocznie, to mnie kupili. W ogóle widać, że gra robiona przez zajawkowiczów i nie ma co się martwić o fabułę, muzykę i ogóle vibe gry. Bardziej bym się martwił o optymalizację.
A ja się wlasnie trochę martwię, bo po tym trailerze fabulała wydaje się dość banalnie, no ale sprawdzę na pewno, bo dobrych gier o wampirach od czasów Maskarady czy Soul Reavera po prostu nie ma.
Robi to solidna ekipa, więc mimo to jestem dobrej myśli.
Ale z ceną to ich trochę poniosło.
No i ten dubbing trochę średni, więc raczej będzie ogrywane po angielsku.
Czas będzie się tylko zmieniał po misjach głównych, więc nie ma bata na dupę.Mega ciekawi mnie ta gierka, ale ma 1 minus, limit czasowy i to mnie najbardziej martwi, bo ja lubię spędzić w gierce sporo czasu na głupotach.