The Blood of Dawnwalker

image.thumb.png.cf4f8e801decbd88016756fb7e957298.png

Na widziałem jedynie Wiedźmina z innymi grafikami.
Jak obejrzałem jakiś gameplay, gdzie była pokazana historia i zrobiło się rzeczywiście mrocznie, to mnie kupili. W ogóle widać, że gra robiona przez zajawkowiczów i nie ma co się martwić o fabułę, muzykę i ogóle vibe gry. Bardziej bym się martwił o optymalizację.

Na widziałem jedynie Wiedźmina z innymi grafikami.
Jak obejrzałem jakiś gameplay, gdzie była pokazana historia i zrobiło się rzeczywiście mrocznie, to mnie kupili. W ogóle widać, że gra robiona przez zajawkowiczów i nie ma co się martwić o fabułę, muzykę i ogóle vibe gry. Bardziej bym się martwił o optymalizację.
A ja się wlasnie trochę martwię, bo po tym trailerze fabulała wydaje się dość banalnie, no ale sprawdzę na pewno, bo dobrych gier o wampirach od czasów Maskarady czy Soul Reavera po prostu nie ma.
Robi to solidna ekipa, więc mimo to jestem dobrej myśli.

Ale z ceną to ich trochę poniosło.

No i ten dubbing trochę średni, więc raczej będzie ogrywane po angielsku.

A ja się wlasnie trochę martwię, bo po tym trailerze fabulała wydaje się dość banalnie, no ale sprawdzę na pewno, bo dobrych gier o wampirach od czasów Maskarady czy Soul Reavera po prostu nie ma.
Robi to solidna ekipa, więc mimo to jestem dobrej myśli.

Ale z ceną to ich trochę poniosło.

No i ten dubbing trochę średni, więc raczej będzie ogrywane po angielsku.

No gry o wampirach nie mają dobrej passy. Pewnie się wbiją w nisze. Jak projekt da zarobić to może kiedyś zrobią coś co dorówna Wieśkowi.
Trzeba mieć nadzieję, że gra da dużo frajdy i będzie przynajmniej solidna.

A ja coś czuję, że będzie lepsze niż W4, granie babą w wiedźmina to od razu ogromny minus na starcie.
Robi to ekipa co tak naprawdę zrobiła W3, jestem spokojnej myśli. Może technicznie będzie słabiej niż W4 ale to rpg więc w chuju to mam, liczy się klimat, fabuła i możliwości swobodnej eksploracji.

Mega ciekawi mnie ta gierka, ale ma 1 minus, limit czasowy i to mnie najbardziej martwi, bo ja lubię spędzić w gierce sporo czasu na głupotach.

Back