Już po treningu . Włączam forum i oto co widzę • zamiast odpowiedzi kto ile i co • tylko coś o Loganie(kto to wogle jest?!) i inne krytyczne odpowiedzi. Tylko bobyflex i kozim z sensem podeszli. Spoko, nie chcecie się podzielić Waszym doświadczeniem • Wasza sprawa. Ktoś wspomniał ,że 15 lat trenuję • Dokładnie około 9 (łączyłem style w danych okresach). Aha i nie zamierzam podawać swych danych osobowych • wybaczcie.
Reasumując, teoretycy połączyli swe siły , a praktycy, albo na treningu ,albo boja się fali spamu ze strony • ekspertów • .
Co do przywoływanych tu Borka i Pindery • jak wszędzie zdarzają się wyjątki od reguły • .
Chodzi mi o to, że np. ktoś oczekując profesjonalnej odpowiedzi na zadane na tym forum pytanie, w pierwszej kolejności zostaje zalany spamem przez kaczkę, dobity opiniami Mira i jemu podobnych, po czym traci zapał i pyta gdzie indziej. Często licznik postów, czy te śmieszne wagi są mylące, a brakuje jakiś dodatków w profilach typu ekspert, zawodnik, czy coś w tym stylu.
Czołem.