Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
You won't take my freedom!Mordercy, którzy swoją głupotą, indolencją, brakiem empatii i mentalnym średniowieczem narażacie zaszczepionych bezpieczną, skuteczną i błogosławioną szczepionką na śmierć, wypierdalać!
Trochę się postarzał ten Claudio Caniggia. Nie poznałem go w pierwszej chwili.
a przewodzą temu pokazowi ciemnogrodu i regresu cywilizacji, głównie incele i biali cis mężczyźni katole!Mordercy, którzy swoją głupotą, indolencją, brakiem empatii i mentalnym średniowieczem narażacie zaszczepionych bezpieczną, skuteczną i błogosławioną szczepionką na śmierć, wypierdalać!
Niech wypierdalają!a przewodzą temu pokazowi ciemnogrodu i regresu cywilizacji, głównie incele i biali cis mężczyźni katole!
Gdzie mają wypierdalać?Niech wypierdalają!
Wolność! Równość! Tolerancja!
uuuuuuuu uderz w stół, a antyszczepy się odezwą! haaa tfffu!Te, ale jak pijani to do domu a nie na forum dżentelmenów!
Pewnie!Trochę się postarzał ten Claudio Caniggia. Nie poznałem go w pierwszej chwili.
A tak w ogóle, to stosowne flepy są?
Pod warunkiem, że nie zajmują miejsc siedzącychTo może chociaż jakieś limity dla niezaszczepionych? Np. co piąty post może być niezaszczepionego użytkownika?
Wiadomo, tylko klęczącePod warunkiem, że nie zajmują miejsc siedzących
Na oba kolanaWiadomo, tylko klęczące![]()
Niezaszczepieni nie mają prawa zakładać tematówCzekam na temat tylko dla niezaszczepionych
![]()
Niezaszczepieni nie mają prawa zakładać tematów
I stoją tyłem do kierunku jazdy.Pod warunkiem, że nie zajmują miejsc siedzących
To może niech wypierdalają na Białoruś?Gdzie mają wypierdalać?
Trzeba ich w nocy wypchnąć na Białoruś, a nie jakieś pierodololo, że wypierdalać![]()
Prędzej mnie zastrzelą podczas protestów ulicznych i będą musieli ciało zgarniać kamazem@szplin ty, ale jak wyciągniesz kopyta po tej czipiące to, gdzie znajdą tak dużą śmieciarkę na twoje truchło.
wlazłem tu bez znaku szatana i maseczki pozabijać was covidianie*kaszle już po was.
Kamaz za mały tu na styk belaz 75710 będzie.Prędzej mnie zastrzelą podczas protestów ulicznych i będą musieli ciało zgarniać kamazem
My tu motoryzacyjny kącik urządziliśmy a tu trzeba przystąpić ostatecznego rozwiązania kwestii nieszczepiennej.
Przynajmniej kwestia szczepienna sama się rozwiąże. Tylko czy zostanie tylu kierowców śmieciarek, żeby zbierać truchło z ulic.My tu motoryzacyjny kącik urządziliśmy a tu trzeba przystąpić ostatecznego rozwiązania kwestii nieszczepiennej.
Na wynajęte busy można rzucaćPrzynajmniej kwestia szczepienna sama się rozwiąże. Tylko czy zostanie tylu kierowców śmieciarek, żeby zbierać truchło z ulic.