majkelo89
UFC Middleweight
Jarzynowa bo wymyślił ją radziecki uczony Jarzynov.JARZYNOWA CZYLI Z JARZYN!
bez jogurtu, majonez Winiary i odrobina musztardy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jarzynowa bo wymyślił ją radziecki uczony Jarzynov.JARZYNOWA CZYLI Z JARZYN!
bez jogurtu, majonez Winiary i odrobina musztardy.
Spróbujcie, a Kielecki i Winiary spuścicie w kibelku. Cód - miód i orzeszki ziemne
Spróbujcie, a Kielecki i Winiary spuścicie w kibelku. Cód - miód i orzeszki ziemne
jak sok z pizdySpróbujcie, a Kielecki i Winiary spuścicie w kibelku. Cód - miód i orzeszki ziemne
Prawie tak chujowy jak świniarySpróbujcie, a Kielecki i Winiary spuścicie w kibelku. Cód - miód i orzeszki ziemne
Społem i za późno wstołem...View attachment 28945Dzieje się
View attachment 34466 Teraz jest już jasne, że Winiary oficjalnym zwycięzcą w konkursie najlepsze majo
Nie no nie róbcie z nas pederastów!Wobec sytuacji na Ukrainie, jedyna słuszna opcja.View attachment 35414
Kupując kielecki, wspierasz UPA.Wobec sytuacji na Ukrainie, jedyna słuszna opcja.View attachment 35414
Lepiej późno niż później przejść na właściwą stronę mocy.Wobec sytuacji na Ukrainie, jedyna słuszna opcja.View attachment 35414
Kupując winiary napierdala ci penisem z koparyKupując kielecki, wspierasz UPA.
Okolicznym menelom.Po spożyciu kapki Kieleckiego twoja stara daje dupy na całego.
Od razu "menelom"Okolicznym menelom.
A po spożyciu wyniary daje dupy + dwa hektary.Po spożyciu kapki Kieleckiego twoja stara daje dupy na całego.
I ktoś jeszcze wątpi w oręż dekoracyjnego?Wiedziałem, że Nestle pęknie przed Wielkanocą, wycofują się. Sałatka warzywna i jaja z majonezem ważniejsze niż ruskie ruble.
Wobec sytuacji na Ukrainie, jedyna słuszna opcja.View attachment 35414