Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

spidersweb.pl
capcat - zarówno na kompie jak i smartfoniePanowie, nie wiem czy w dobrym temacie, ale spróbuję tutaj. Mistrzowie od IT i różnych takich branż, znacjie jakąś darmową stronke, albo program, żeby dało się, sklecić kilka zdjęć w jakiś krótki filmik taki i dodać do tego muzyczkę, i to sobię skonwertować, żeby komuś potem to wysłać?
TakPanowie, nie wiem czy w dobrym temacie, ale spróbuję tutaj. Mistrzowie od IT i różnych takich branż, znacjie jakąś darmową stronke, albo program, żeby dało się, sklecić kilka zdjęć w jakiś krótki filmik taki i dodać do tego muzyczkę, i to sobię skonwertować, żeby komuś potem to wysłać?
szalomTen nos jakiś taki podejrzany![]()

Sprawdz sobie to:Mam nadzieję, że piszę w dobrym temacie:
Panowie, potrzebuję ogarnąć jakiś mikrofon do nagrywania dźwięku ze sceny. Jakość nie musi być jakaś bardzo zajebista, ale dobrze by było, żeby fajnie zbierało dźwięk i jakoś tłumiło szumy.
Od jakiej półki cenowej zaczyna się coś "sensownego"? Widziałem w action takie coś: https://www.action.com/pl-pl/p/3212865/bezprzewodowe-mikrofony-z-klipsem-nor-tec/, ale wygląda jak badziew i ciężko mi zawierzyć czemuś, co kosztuje mniej niż 50zł i pochodzi z wielkiego dyskontu.
Planuję wykorzystywać to raczej w pomieszczeniach zamkniętych, chociaż może zdarzy się nagrać coś również w plenerze. Polecicie coś?