Starvin' Marvin
Shark Fights Middleweight
Przecież tam jest tyle potencjalnych niebezpieczeństw. Chociażby ruch wyjęcia gorącej blaszki z siódmej sekundy. Parowar bezpieczniejszy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie, chyba że sprzęt obsługuje nowsze kodeki BT ale jak puszczasz mp3 w kiepskiej jakości pobrane z chomika to nowszy kodek nic nie daBT też powoduje utratę jakości dźwięku
W c-maxie używałem Xiaomi Roidmi. Jakość spoko, a kontrolujesz to apką z telefonu.Czy ktoś ma do czynienia z transmiterem BT FM? Chodzi mi o to czy są modele które oferują zadowalajacą jakość dźwięku. W IS300 mam transmiter (jakiś) i tablet w miejscu fabrycznej nawigacji ale w tym aucie mam to gdzieś. Jeżdżę tylko wokół komina i coś tam gra i jest ok.
W drugim Lexusie jest dobre fabryczne audio. Tyle że to architektura stara i zamknięta. Wiem że jest coś takiego jak wirtualna zmieniarka którą można podpiąć pod gniazdo fabrycznej zmieniarki. Wtedy omijam FM i jest tylko bt. Pytanie czy warto rozbierać deskę rozdzielczą żeby omijać FM i czy samo BT też powoduje utratę jakości dźwięku? Do tej pory słuchałem tylko oryginalnych płyt CD ale chyba trzeba pójść trochę z duchem czasu. Docelowo zmieszczę radio 2din zamiast fabrycznego ale to już grubsza operacja. Trzeba znaleźć kogoś kto polskieruje panel dostępny w Chinach w kolor reszty konsoli no i radio musi mieć wygląd i wyświetlacz z tamtej epoki. Także przed samymi wakacjami już tego nie ogarne.
Minimum Spotify. Śmieciowych nagrań nie słucham ani w domu ani w samochodzie.Dokładnie, chyba że sprzęt obsługuje nowsze kodeki BT ale jak puszczasz mp3 w kiepskiej jakości pobrane z chomika to nowszy kodek nic nie da
Kodeki Bluetooth - co to jest aptX, SBC, LDAC, AAC?
Czemu kodeki audio negatywnie wpływają na jakość dźwięku? Wszystkie stosowane dziś kodeki wykorzystują stratne algorytmy kompresji, co w prostych słowach oznacza, że podczas dekodowania ścieżki „gubią” pewną część informacji, które algorytm uzna za najmniej istotne. W większości są to skrajne...www.rms.pl
Z tego co wyczytałem w internecie to na razie wygrywa. Do tego jest małe a gniazdko mam w popielniczce i nie będzie musiała byc otwarta po włożeniu transmitera.W c-maxie używałem Xiaomi Roidmi. Jakość spoko, a kontrolujesz to apką z telefonu.
Plusem jest też to, że ma dwa gniazda usb i możesz ładować telefon.Z tego co wyczytałem w internecie to na razie wygrywa. Do tego jest małe a gniazdko mam w popielniczce i nie będzie musiała byc otwarta po włożeniu transmitera.
Nie wiem na ile ten problem występuje czy może są nowsze poprawione wersje ale wrzucamZ tego co wyczytałem w internecie to na razie wygrywa. Do tego jest małe a gniazdko mam w popielniczce i nie będzie musiała byc otwarta po włożeniu transmitera.
E tam, na tel używam revanced (można wywalić szorty i inne śmieci zawalające ekran główny)YT testuje UX, dzięki premium dostałem wcześniejszy dostęp. Jak dla mnie szału nie ma - widać, że chcą się bardziej skupiać na funkcjach społecznościowych.
View attachment 100625
E tam, na tel używam revanced (można wywalić szorty i inne śmieci zawalające ekran główny)
A na tv używam smarttube, polecam na obu brak reklam
że co robi?łączy mi dwie poczty jednocześnie
że co robi?
A ja myślałem że łączy koledze te 2 poczty...Ciężko było znalezc pocztę w tym wypadku apk. Zintegrowana z o2.pl i gmaile'm
grubo
Możesz ekran nagrać OBSemPanowie zna ktoś jakiś downloader/konwerter którym da radę pobrać wideo z CDA?
Grubo