Mmayhem
UFC Heavyweight
To tatuaż pięściarza z wagi słomkowej czy po prostu te jaja takie małe?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jajca, jajcami ale noga jak u bociana. Bokser z wagi ciężkiej by się tam nie zmieścił nawetTo tatuaż pięściarza z wagi słomkowej czy po prostu te jaja takie małe?
![]()

Oni tego tatuażu nawet nie zauważyliWklej śmieszny obrazek o tatuażach, a już lokalsi z gejones deliberują o męskich udach i mosznach…

Wklej śmieszny obrazek o tatuażach, a już lokalsi z gejones deliberują o męskich udach i mosznach…

Przykro mi ale nie mam i nie bede miał ani jednego bohomaza na ciele. Za to wspólnie z żonką psycholog zauważamy korelację wzrostu ilości wytatułowanych w społeczeństwie ze wzrostem populacji wariatów.Nie denerwuj się.
Może jajca małe, noga jak u bociana ale tatuaż masz elegancki.
![]()
Najgorzejżonką psycholog

Twoja ma jaki niby zawód?Najgorzej![]()

W HP w tartaku robimy we dwojeTwoja ma jaki niby zawód?

Przykro mi ale nie mam i nie bede miał ani jednego bohomaza na ciele. Za to wspólnie z żonką psycholog zauważamy korelację wzrostu ilości wytatułowanych w społeczeństwie ze wzrostem populacji wariatów.

Oraz to że kazdy jest gejem bo za miliony pieniędzy by zrobił laske, każdy ma swoją cenę.Coś w tym jest.
Ale przecież żona psycholog powinna Ci wyjaśnić że nie ma zdrowych psychicznie ludzi, są tylko jeszcze niezdiagnozowani
![]()
Oraz to że kazdy jest gejem bo za miliony pieniędzy by zrobił laske, każdy ma swoją cenę.

Nie mów mu tak, on jest tyle co po terapiiNajgorzej![]()
Uważasz że jedno z twoich multikont jest twoją żoną? A jest z nami w pokoju?W HP w tartaku robimy we dwoje![]()

Przez usta kolegi niebywała szczerość przemawia…Oraz to że kazdy jest gejem bo za miliony pieniędzy by zrobił laske, każdy ma swoją cenę.
W psychologii to się właśnie nazywa "projekcja", książkowy przykład

Trzeba mieć jaja by to powiedzieć, szacun.Przez usta kolegi niebywała szczerość przemawia…
A widzisz, fajne masz skojarzenia. Podświadomość to się nazywa kolego.W ustach?
![]()
Wygląda na to,że to większość forum projektuje...W psychologii to się właśnie nazywa "projekcja", książkowy przykład![]()

Przykro mi ale nie mam i nie bede miał ani jednego bohomaza na ciele. Za to wspólnie z żonką psycholog zauważamy korelację wzrostu ilości wytatułowanych w społeczeństwie ze wzrostem populacji wariatów.

Potężne udzisko JPPatrzę: ale sobie koleś walnął ostrą dziarę na tym chudym ramieniu, czytam podpis: tatuaż na udzie
![]()

Kuźde zjebali motyw z filmu, P.Sikutas? Wtf?

Taka dziara musi budzić duży szacunek. Oczywiście zrobiona w miejscu zasłoniętym by nikt nie widział, zwłaszcza policja.Patrzę: ale sobie koleś walnął ostrą dziarę na tym chudym ramieniu, czytam podpis: tatuaż na udzie
![]()

O skurwesyn