osk
Bellator Middleweight
Żaden błąd, przecież to nie łacina, tylko język starożytnych gitów.Trzy błędy na trzy słowa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żaden błąd, przecież to nie łacina, tylko język starożytnych gitów.Trzy błędy na trzy słowa![]()
Ty nic nie masz, ani zawodu, ani kobiety, ani wykształcenia, ani pracy, ani tatuaży jesteś zelaznareka szczyl, od dziś na Pan do mnie.No Tattoo![]()
![]()
Na drugą scooby dooPo urlopie wrzucam kolejną dziarę. Stwierdziłem że czas na jakąś bardziej pozytywną więc po naradzie z najbardziej pozytywną osobą jaką znam czyli moją córką stanęło na GoofymNa łydkę siądzie w sam raz
![]()
U mnie od 17 lat czai się XenomorphPo urlopie wrzucam kolejną dziarę. Stwierdziłem że czas na jakąś bardziej pozytywną więc po naradzie z najbardziej pozytywną osobą jaką znam czyli moją córką stanęło na GoofymNa łydkę siądzie w sam raz
![]()
Kto ma plecy wyjebane?
3 koła czy więcej?
Spokojnie więcej.3 koła czy więcej?
Robiłeś? Wiem że więcej ale... ;)Spokojnie więcej.
Pleców nie ale za cycka w kolorze 3.5k dalem ze 3 lata temu. Takze patrzac na to ze wszystko poszlo w górę a i rozmiary sa nie do porownania to raczej spokojnie na więcej bym sie nastawiał jeżeli mają to byc rzeczywiście cale plecyRobiłeś? Wiem że więcej ale... ;)
Mniej więcej 3-3.5. Tylko to było w 2009-2010 roku, także ceny też się pewnie zmieniły. No i nie robiliśmy tego na jednej czy dwóch sesjach, a na 7-8. Średnio po dwie godzinki. Raz było krócej, gdy było dziargane w okolicach karku. Po prostu wrażliwsza skóra i pomimo, że ból był do zniesienia to dostałem dreszczy i gorączkę.3 koła czy więcej?
Na drugą jeszcze planu nie mam, jak ma wpaść Goofy to pomyślałem o mojej ulubionej postaci z tego uniwersum czyli sknerusie McKwaczuNa drugą scooby doo
![]()