Tatuaże

Po urlopie wrzucam kolejną dziarę. Stwierdziłem że czas na jakąś bardziej pozytywną więc po naradzie z najbardziej pozytywną osobą jaką znam czyli moją córką stanęło na Goofym :werdum: Na łydkę siądzie w sam raz :rutekajak:

Robiłeś? Wiem że więcej ale... ;)
Pleców nie ale za cycka w kolorze 3.5k dalem ze 3 lata temu. Takze patrzac na to ze wszystko poszlo w górę a i rozmiary sa nie do porownania to raczej spokojnie na więcej bym sie nastawiał jeżeli mają to byc rzeczywiście cale plecy

3 koła czy więcej?
Mniej więcej 3-3.5. Tylko to było w 2009-2010 roku, także ceny też się pewnie zmieniły. No i nie robiliśmy tego na jednej czy dwóch sesjach, a na 7-8. Średnio po dwie godzinki. Raz było krócej, gdy było dziargane w okolicach karku. Po prostu wrażliwsza skóra i pomimo, że ból był do zniesienia to dostałem dreszczy i gorączkę.

@Siedem W Krakowie jak się dowiadywałem swego czasu to zrobienie klaty z wjazdem na barki to oko 7 koła. Średnio liczą 1200-1600 za sesję.

Oczywiście zależy co chcesz dziarać, czy w kolorze i jak złożone. Ja dopytywałem o wzory maoryskie więc niewielki stopień skomplikowania. Jeżeli zamiast tego chciałbyś coś realistycznego to można lekko pomnożyć cenę x2

Last edited:
Back