osk
Bellator Lightweight
Żaden błąd, przecież to nie łacina, tylko język starożytnych gitów.Trzy błędy na trzy słowa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żaden błąd, przecież to nie łacina, tylko język starożytnych gitów.Trzy błędy na trzy słowa
No Tattoo@Cassius42 masz jakieś dziary?
Ty nic nie masz, ani zawodu, ani kobiety, ani wykształcenia, ani pracy, ani tatuaży jesteś zelaznareka szczyl, od dziś na Pan do mnie.No Tattoo
Na drugą scooby dooPo urlopie wrzucam kolejną dziarę. Stwierdziłem że czas na jakąś bardziej pozytywną więc po naradzie z najbardziej pozytywną osobą jaką znam czyli moją córką stanęło na Goofym Na łydkę siądzie w sam raz
U mnie od 17 lat czai się XenomorphPo urlopie wrzucam kolejną dziarę. Stwierdziłem że czas na jakąś bardziej pozytywną więc po naradzie z najbardziej pozytywną osobą jaką znam czyli moją córką stanęło na Goofym Na łydkę siądzie w sam raz
Kto ma plecy wyjebane?
3 koła czy więcej?
Spokojnie więcej.3 koła czy więcej?
Robiłeś? Wiem że więcej ale... ;)Spokojnie więcej.
Pleców nie ale za cycka w kolorze 3.5k dalem ze 3 lata temu. Takze patrzac na to ze wszystko poszlo w górę a i rozmiary sa nie do porownania to raczej spokojnie na więcej bym sie nastawiał jeżeli mają to byc rzeczywiście cale plecyRobiłeś? Wiem że więcej ale... ;)
Mniej więcej 3-3.5. Tylko to było w 2009-2010 roku, także ceny też się pewnie zmieniły. No i nie robiliśmy tego na jednej czy dwóch sesjach, a na 7-8. Średnio po dwie godzinki. Raz było krócej, gdy było dziargane w okolicach karku. Po prostu wrażliwsza skóra i pomimo, że ból był do zniesienia to dostałem dreszczy i gorączkę.3 koła czy więcej?
Na drugą jeszcze planu nie mam, jak ma wpaść Goofy to pomyślałem o mojej ulubionej postaci z tego uniwersum czyli sknerusie McKwaczuNa drugą scooby doo