Karateka@
Bellator Welterweight
Matko Boska...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O ja pierdole...
zależy gdzie jak walniesz na przedramieni to tam raczej i tak Ci dużo nie urośnie, a jak łapa pójdzie z 25 do 40 to może coś się zdefromowaćSłuchajcie, potrzebuję obalić pewien mit lub go potwierdzić. Czy tatuaże się rozciągają/deformują wraz ze wzrostem masy ciała? Bo jestem dosyć szczupłym (delikatnie mówiąc) chłopaczkiem i mam nadzieje, że jeszcze uda mi się coś przybrać. Mentalnie czuje, że to już ten czas na tatuaż, a fizycznie mnie dręczy co z nim się stanie, gdy uda mi się przybrac te 10-15kg, jeśli się uda :D
zależy gdzie jak walniesz na przedramieni to tam raczej i tak Ci dużo nie urośnie, a jak łapa pójdzie z 25 do 40 to może coś się zdefromować
ja coś takiego planuje, trochę w innym stylu, bo mój tatuator takich realistycznych nie robi, ale zamysł taki jak na fotce
ale mam trochę stracha, bo już mam jeden tatuaż i na czarnym tuszu, miałem dużo jakiś krost, dosłownie wszędzie
inne kolory nic, a tatuaż kolorowy
teraz chciałbym głównie czarny i elementy tylko jakieś kolorowe, ale chyba do jakiegoś alergologa będe musiał się przejść
tatuaż na ręce, ale jeszcze nie wiem dokładnie gdzie
![]()
Jak ci rozstęp nie pójdzie przez tatuaż to nie bój nicSłuchajcie, potrzebuję obalić pewien mit lub go potwierdzić. Czy tatuaże się rozciągają/deformują wraz ze wzrostem masy ciała? Bo jestem dosyć szczupłym (delikatnie mówiąc) chłopaczkiem i mam nadzieje, że jeszcze uda mi się coś przybrać. Mentalnie czuje, że to już ten czas na tatuaż, a fizycznie mnie dręczy co z nim się stanie, gdy uda mi się przybrac te 10-15kg, jeśli się uda :D
ty chyba szalonych dziar nie widziałeś

Chyba zdzira a nie dziara szalona:D
Powtórka pytania. Jeździcie na konwenty tatuażu? Teraz jeden z lepszych odbędzie się w Krakowie (Tattoofest)
Ale na pewno można zobaczyc w akcji na prawdę zajebistych wymiataczy w dziaraniu i samemu sobie coś zrobić. Niektóre ciuchy też spoko do kupienia.Pojeb.Skaryfikejszyn modyfikejszyn. Popek przy tym to szczeniaczek.
![]()
![]()
zle mi sie zrobiloSkaryfikejszyn modyfikejszyn. Popek przy tym to szczeniaczek.
![]()
![]()
Byłem dwa razy. Strasznie wkurwiający są tam ci niektórzy "supercool" ludzie. Ilość lansu jest zdecydowanie za duża na tych wydarzeniachAle na pewno można zobaczyc w akcji na prawdę zajebistych wymiataczy w dziaraniu i samemu sobie coś zrobić. Niektóre ciuchy też spoko do kupienia.
co to za mecz ? :P![]()
tego skurwesyna wylapalem z wczorajszego meczu