Tanio skóry nie sprzedam

Karłowaty Śp. L.Kaczyński?
Człowieku, Lech Kaczyński to był całkiem w pytkę prezydent. Na pewno lepszego nie mieliśmy. Wałęsy nie czepiali się o wzrost a uwaga, uwaga - był niższy od Kaczyńskiego! Biorąc pod uwagę jaki stosunek miały media do Kaczyńskiego to i tak mało wpadek mu wyciągnęli. Najlepiej świadczy o tym to, że najczęściej przypierdalano się do Leszka o wzrost.

Idzie zmiana panowie wiec nie ma co nad bylymi prezydentami ubolewac.
B-toAbzW4AAFjOk.jpg:large

Czyli co np?

Takie rzeczy nie są jawne dla obywateli i kamer. Jak rozmawiał z innymi przywódcami, jaki miał na nich wpływ, na ile sobie dał "w kaszę dmuchać" itp.
A co do pijaństwa to jest jasne nie od dziś. Darmowe alkohole w sejmie. Legalny alkohol, a narkotyki nie, gdy z alkoholu płynie poza wpływami do budżetu wiele złego na codzień w kraju. To mówi samo za siebie jeśli chodzi ogólnie o polityków. Sam pracując na recepcji nosiłem wódę do pokoju jednego ministra, który przyjechał z kochanką. Nawet się nie krył mimo wyjazdu służbowego, tacy ludzie nami rządzą, ale ludzie dalej chodzą i ich wybierają, choć ufać im za grosz nie można. No, ale nie ten temat, więc na tym dyskusję o polityce zakończę. Chcecie to przerzućcie tam post, ja tam już nie wchodzę, szkoda mi nerwów dlatego piszę o tym tu, skoro zaczęła się tu dyskusja:-)

Weź się rodziców zapytaj jak było chłopie ... na pewno z Polski piszesz?
Chodziło mi o to, że dalej się chla w pracy (choć nie wszędzie oczywiście). I nawet imieniny nie są do tego potrzebne. Mówię z własnego doświadczenia.

Nie jestem za tym, żeby pokazywać takie zbliżenia. To nie przysporzy wiecęj fanów mma. Chyba Polsat tak jak zabrania jak łokci, zabrania też takich obrazków(chyba nie pokazali od razu Lindlanda tylko dopiero jak się ocknął).

Delikutaśni, a kto się fuckiem Mameda przejmował ;-) Chodzi o wizerunek MMA jako sportu, a nie, że ktoś by przegrać mu stracić przytomność w ringu/klatce. Laicy jak na to zerkną to pomyślą, że nie ma opcji klepania. Musiał po prostu zemdleć by ten drugi mógł być uznanym za wygranego ;-) No, ale oczywiście to foty na potrzeby branży, choć pewnie nie jednemu by zależało na tym by dowalić MMA jako sportowi i może wykorzystywać takie sytuacje, a zwykli ludzie to łatwierne masy. Tyle.

Back