BogdanJanusz
UFC Heavyweight
Ja to nawet nie wiem o chuj chodzi z tym murzynem i czemu się wszędzie wpierdala. Nie może go jakiś porządny biały policjant poddusić kolanem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już za samą mordę bym napierdałJa to nawet nie wiem o chuj chodzi z tym murzynem i czemu się wszędzie wpierdala. Nie może go jakiś porządny biały policjant poddusić kolanem?
Jest atencyjną kurwą, wyłazi nawet z lodówkiJa to nawet nie wiem o chuj chodzi z tym murzynem i czemu się wszędzie wpierdala. Nie może go jakiś porządny biały policjant poddusić kolanem?

Ja to nawet nie wiem o chuj chodzi z tym murzynem
przecież zjadłaJeszcze marnuje żywność w dodatku

Pierwsze podejście nieudane i do śmieci poszłoprzecież zjadła![]()
tematy Ci się pojebały kolego
![]()
Mój stary pół blachy ciasta i litrowe lody do kawy żre dzień w dzień zdrowie jak koń.Ciekawe w jakim wieku zaliczy zgon? 40 czy 50?![]()
Ogólnie to nie do końca prawda - to nie geny są wyznacznikiem stylu życia, ani nie wpływają tak mocno na zdrowie, jak właśnie styl życia.Mój stary pół blachy ciasta i litrowe lody do kawy żre dzień w dzień zdrowie jak koń.
Jeden zdrowy tryb życia itd i zawał w wieku 30 lat inny chlanie jaranie i cziluje sobie na starość. Ile masz zapisane w genach tyle dożyjesz