Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzika? Nie widzę tam Doroty Wellman
Dzika? Nie widzę tam Doroty Wellman

Mam to samo. Mój organizm podświadomie usiłuje uszkodzić lewą nogę.Kolano przejebane, ja właśnie kostki. Lewa mi poszła 3 razy w miesiącu![]()
Za dużo działań. Za mało relaksu. Brak rozciągania. Monotonne działania. Zbyt szybka próba wejścia na wyższy poziom działania.Mam to samo. Mój organizm podświadomie usiłuje uszkodzić lewą nogę.

Prawa też tam poszła dla równowagi.Mam to samo. Mój organizm podświadomie usiłuje uszkodzić lewą nogę.
@DONTOLIVERPrawa też tam poszła dla równowagi. View attachment 155993View attachment 155994
@DONTOLIVER
Oczosinko dziś zatrze gałązkę

Że wy grupowo trenujecie z takimi wielorybami? Teraz rozumiem, skąd zainteresowanie NOR-MAL-NY-MI CHŁOPAMI, trza zresetowaćJak w Sparcie tylko eliminacja takich kurew... No Albo treningi ze mną, @Siwy25_1 , @Wrestlerek i kto tam jeszcze nie tylko wpierdala czipsy i nakurwia komentarze tutaj![]()

chodzi o to, że po treningach by coś z nich było a tak są kurwa na granicy użyteczności w społeczeństwie a nawet kontrużyteczni.Że wy grupowo trenujecie z takimi wielorybami? Teraz rozumiem, skąd zainteresowanie NOR-MAL-NY-MI CHŁOPAMI, trza zresetować![]()
chodzi o to, że po treningach by coś z nich było a tak są kurwa na granicy użyteczności w społeczeństwie a nawet kontrużyteczni.