BogdanJanusz
UFC Heavyweight
Indyk, brojler, gęś, kaczka, gołąb wszystko inny smak niż te gówno z marketu. Wszystko nieszczepione hodowane tylko naAle żeś smaka narobił, żurek plus żeberka z takiego uszaka
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Indyk, brojler, gęś, kaczka, gołąb wszystko inny smak niż te gówno z marketu. Wszystko nieszczepione hodowane tylko naAle żeś smaka narobił, żurek plus żeberka z takiego uszaka
![]()
Oj żebyś wiedział po tym co się w życiu naszarpałem worków ze zbożem po 70kg to palce jak z kamieniaView attachment 152774
Ręka jak młotek
Oj żebyś wiedział po tym co się w życiu nadszarpnąłem
Pasztet z króliczka polecam.Życie na wsi Panie
View attachment 152772
Weganie by się zesrali bo wiadomo jaki los je czeka ale mięsko pyszne a tera wypierdalam bo nie ten dział
Ja dwa dostałem na rozmnożenie ale się okazało że mam dwóch samców w dodatku miniaturkiPasztet z króliczka polecam.

ja bym Ci pokazał samca ale był już stary i ojciec nie tak dawno skrócił mu męki ale mogę powiedzieć że absolutny kolos.Ja dwa dostałem na rozmnożenie ale się okazało że mam dwóch samców w dodatku miniaturki
To se tak siedzą i dzieci bawią. Pasztetu nie narobiView attachment 152782
No dawaj dawajja bym Ci pokazał samca
Oj żebyś wiedział po tym co się w życiu nadszarpnąłem
No dawaj dawajView attachment 152785
Albo skrzynia biegów we szybkich i wściekłych co ma 50 biegów do zmieniania

Oj żebyś wiedział po tym co się w życiu naszarpałem worków ze zbożem po 70kg to palce jak z kamienia
Najlepsze że bicepsów to wcale nie ćwicze tylko podciągnięcia, wiosłowania no i przedramiona i dłonie często i nie chodzi mi tylko o drażnienie kindybała.Kurła, karabiny nabite jakbyś na predatora polował..
![]()
Najlepsze że bicepsów to wcale nie ćwicze tylko podciągnięcia, wiosłowania no i przedramiona i dłonie często i nie chodzi mi tylko o drażnienie kindybała.

a lewa taka chudziutkaOj żebyś wiedział po tym co się w życiu naszarpałem worków ze zbożem po 70kg to palce jak z kamienia

Masz Bodziu szczęście że krecik rzadko wchodzi do tego tematu bo już by ci nie odpuścił!