Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A to wszystko wina pisu czy poKo?No chyba, że srovid to ojcu nie wolno być przy narodzinach dziecka i wziąć go na ręce, a synowi być przy ojcu i ten musi umierać w samotności![]()
TakA to wszystko wina pisu czy poKo?
Coś o tym wiem, żonę po porodzie z pierwszą córką odbierałem z namiotu polowego pod szpitalem.No chyba, że srovid to ojcu nie wolno być przy narodzinach dziecka i wziąć go na ręce, a synowi być przy ojcu i ten musi umierać w samotności![]()

Ja przy bliźniakach też warowałem jak pies przed drzwiami, ale to i tak jest chuj, natomiast ludzie umierający w samotności na szpitalnych salach bo pany dóhtory się grypy przeraziły to już w mojej ocenie ociera się o zbrodnię.Coś o tym wiem, żonę po porodzie z pierwszą córką odbierałem z namiotu polowego pod szpitalem.![]()

Jak tak ma się zaczynać każdy poniedziałek, to niech tydzień składa się z samych poniedziałków
I w wieku 71 lat, mówię Ci mordo nic mi nie będziesport to zdrowie, szczególnie podczas upałów
![]()