Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To „Ło” się podobno urodziło jako Wojtek….
że facet się za babę wysilikonował?Ah, ten Wojtek![]()
Takie czasy panie kolego. Jedni są NORMALNI, jedni nieże facet się za babę wysilikonował?
Szkoda ze przez ucho sobie nie wszczykał tego silikona, może by pomogłoże facet się za babę wysilikonował?
oglądałem bez dźwięku i dopiero przez was odpaliłem głośnik

To dokładnie ja, zaczynający dosłownie dzisiaj czytać Rycerza Siedmiu Królestw po tym jak się dowiedziałem, że w drugim sezonie (pierwszy był fenomenalny) jeden z bohaterów będzie czarny. I to nie jakiś tam z murzynskich w tym świecie Wysp Letnich czy tego wschodniego kontynentu (taka Azja), tylko rycerz z Westeros, wzorowanego na średniowiecznej Europie.
Czyli wychodzi na to że w średniowiecznej europie były arbuzy i kfcTo dokładnie ja, zaczynający dosłownie dzisiaj czytać Rycerza Siedmiu Królestw po tym jak się dowiedziałem, że w drugim sezonie (pierwszy był fenomenalny) jeden z bohaterów będzie czarny. I to nie jakiś tam z murzynskich w tym świecie Wysp Letnich czy tego wschodniego kontynentu (taka Azja), tylko rycerz z Westeros, wzorowanego na średniowiecznej Europie.
Czyli wychodzi na to że w średniowiecznej europie były arbuzy i kfc

Żądam równego dostępu do Azjatek! Dlaczego Mateusz faworyzuje inceli?
Dla Ciebie będzie program Tajlandia+Żądam równego dostępu do Azjatek! Dlaczego Mateusz faworyzuje inceli?

Dla Ciebie będzie program Tajlandia+![]()