Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe czy kakało tez juz wybielone :PView attachment 148008
A więc tak miałem niebieskie oczy a chciałem mieć jaśniejsze i sobie rozjaśniłem, spotkałem jakiś czas temu gościa, bardzo mi spodobały jego oczy, zobaczyłem w nich coś wyjątkowego więc zapytałem czy to są jego oczy czy sobie zrobił no i mi powiedział że zrobił no to ja też sobie zrobiłem.

Aryjskie to bardziej błękit a nie takie soczewkowe jakieś świecące creepy gówno, ale widać że jakaś shopa laser jdg, bo brwi tez mu ojebałoCiekawe czy kakało tez juz wybielone :P
PS on w tym kolorze wyglada jak mokry sen Aryjczyka![]()

Wygladu nie porawiłAryjskie to bardziej błękit a nie takie soczewkowe jakieś świecące creepy gówno, ale widać że jakaś shopa laser jdg, bo brwi tez mu ojebało![]()

Ta cywilizacja musi upaść.View attachment 148008
A więc tak miałem niebieskie oczy a chciałem mieć jaśniejsze i sobie rozjaśniłem, spotkałem jakiś czas temu gościa, bardzo mi spodobały jego oczy, zobaczyłem w nich coś wyjątkowego więc zapytałem czy to są jego oczy czy sobie zrobił no i mi powiedział że zrobił no to ja też sobie zrobiłem.
Czyli jednak Clayface pokonał Batmana
Bałem się tego skurwiela za dzieciaka.
Skąd ty bierzesz te pokemony?View attachment 148008
Z pokedexaSkąd ty bierzesz te pokemony?
Co jeśli jedno i drugie?
Co jeśli jedno i drugie?