Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zaznaczył że jest czarny i tyle wystarczyło

Jakby taka pracowała jako dekarz w upale to by myśleli że sylwester i petardami strzelają tak by szpyrke topiło
Wątpię by to weszło na dach, nawet jakby to zawalił by się.Jakby taka pracowała jako dekarz w upale to by myśleli że sylwester i petardami strzelają tak by szpyrke topiło

Po coś konstruują dźwigi i ładowarkiWątpię by to weszło na dach, nawet jakby to zawalił by się.![]()
Jest taki program w którym pokazują potężne spaślaki, oni już tylko leżą w łóżku i jedzą. I właśnie jednego z łóżka zabierali podnośnikiem.Po coś konstruują dźwigi i ładowarki
Wiem widziałem i najbardziej przerażające było jak te knury niszczą życie nie tylko sobie ale swoim dzieciom i współmałżonkom.Jest taki program w którym pokazują potężne spaślaki, oni już tylko leżą w łóżku i jedzą. I właśnie jednego z łóżka zabierali podnośnikiem.
AmerikaWiem widziałem i najbardziej przerażające było jak te knury niszczą życie nie tylko sobie ale swoim dzieciom i współmałżonkom.
Było pokazane jak mąż takiej jednej pracował już tylko na pół etatu bo resztę czasu musiał spędzać z tym gorlokiem, czuwać w nocy żeby się nie udusiła, sprzątać jej gówna i szczochy a najgorsze to było to że typ miał syndrom sztokholmski i zamawiał jej żarcie, McDonalda, lody, KFC na kilogramy i ta żarła to aż człowiek czuł obrzydzenie przed ekranem.

Niby pedał, ale lagę ma jak posiadacz konta premium cohones.

Jak zdejmiesz siodełko to na pewno