Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja obecnej zafundowałem pranie mózgu po stłuczce, bo zadzwoniła teściowa i z ryjem do niej, że nowe auto i już jakąś stłuczkę odstawiła, a Moja na to - "Drzewo zapytał tylko, czy nic mi nie jest... Widzisz, tak należy prowadzić rozmowy po takich strasznych zdarzeniach."
Dwie żaby na jednym ogniu ugotowane

Spokojnie to też się nie wydarzyłoNie dała rady lecieć 170 na godzinę Škodą Karoq w śniegu?
![]()

Twoja mówi do Ciebie per Drzewo?Ja obecnej zafundowałem pranie mózgu po stłuczce, bo zadzwoniła teściowa i z ryjem do niej, że nowe auto i już jakąś stłuczkę odstawiła, a Moja na to - "Drzewo zapytał tylko, czy nic mi nie jest... Widzisz, tak należy prowadzić rozmowy po takich strasznych zdarzeniach."
Dwie żaby na jednym ogniu ugotowane![]()

fully automated

Różnie, ksywę Drzewo też zna, ale stosuje dość ironicznie, jak chce się dojebać do siedzenia na forumTwoja mówi do Ciebie per Drzewo?
![]()

Mało znany fakt o koledze Drzewo:Różnie, ksywę Drzewo też zna, ale stosuje dość ironicznie, jak chce się dojebać do siedzenia na forum![]()
Gdybys za małolata w fabryce procesorów kąpał się w kwasie i świecił się na niebiesko to inaczej byś gadał kochaniutki…Mało znany fakt o koledze Drzewo:
Był inspiracją reklamy „konar zapłonie”.
Może jednak powinno być w sucharach….?
O nieeee znowu zapraszają na GaczimucziGdybys za małolata w fabryce procesorów kąpał się w kwasie i świecił się na niebiesko to inaczej byś gadał kochaniutki…

Ogrzewanie zapewne gazoweAle dojebany basen
View attachment 147598
Znałeś tego manekina?Jeszcze propo basenu, to też była dobra akcja, w wiadomościach o tym mówili a gościa znałem i to nie była jednorazowa akcja.View attachment 147616