Tanio skóry nie sprzedam

Ja obecnej zafundowałem pranie mózgu po stłuczce, bo zadzwoniła teściowa i z ryjem do niej, że nowe auto i już jakąś stłuczkę odstawiła, a Moja na to - "Drzewo zapytał tylko, czy nic mi nie jest... Widzisz, tak należy prowadzić rozmowy po takich strasznych zdarzeniach."

Dwie żaby na jednym ogniu ugotowane

Nie dała rady lecieć 170 na godzinę Škodą Karoq w śniegu?

:wink:

1779353328787.png

Ja obecnej zafundowałem pranie mózgu po stłuczce, bo zadzwoniła teściowa i z ryjem do niej, że nowe auto i już jakąś stłuczkę odstawiła, a Moja na to - "Drzewo zapytał tylko, czy nic mi nie jest... Widzisz, tak należy prowadzić rozmowy po takich strasznych zdarzeniach."

Dwie żaby na jednym ogniu ugotowane :jarolaugh:
Twoja mówi do Ciebie per Drzewo?
:juanlaugh:

Postuluję za tym aby te filmiki były przypięte do strony startowej tego wątku albo kuuuurła całego COHONES!!! Kto jest za tym - podbijajacie^^ :cmgkeepgoing:

Kiedyś robiłem jako ratownik na basenie w Koszalinie i jest tam zjeżdżalnia cebula, że kręcisz się jak gówno w przeręblu i wpadasz do wody. Tam co godzinę mieliśmy zmianę stanowiska i gdy tam byłem to podbija do mnie taki śmieszny gościu. Wyglądał jakby nie jadł od urodzenia taki chudy jebany, pyta się mnie czy może z dziewczyną zjechać i czy tu głęboko. (tam jest jakoś ponad 2m z tego co pamiętam) No to ja patrzę na nią a ona to raczej jadła za niego bo miała może 150 kg lekko. Pytam się go czy umie pływać. On, że nie i ona też nie. Ja nie myśląc długo nie zgodziłem się i pogoniłem ich. Mówię do niego że jak on pierwszy wpadnie a ona na niego to go zabije. Tak wygląda ta zjeżdżalnia
1000046776.jpg

Back