Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To już w Dark Soulsach wolą robić jakieś zielone albo niebieskie postacie niż smolucha

W Ds3 podobno jak zrobisz murzyna to nawet twoi będą cie napierdalać. A kowal schowa narzędzia.To już w Dark Soulsach wolą robić jakieś zielone albo niebieskie postacie niż smolucha![]()

Pomyśl jak przesrane masz później w PvPW Ds3 podobno jak zrobisz murzyna to nawet twoi będą cie napierdalać. A kowal schowa narzędzia.![]()
My też nie wiemy z czego będą mogły fajnie żyć nasze dzieci za te 30 latZa moich czasów to moi rodzice nie byli świadomi z czego można fajnie i lekko żyć to wybrałem jebane budownictwo.
![]()

A skąd ja mam wiedzieć co tam sobie wyjadali starożytni, murzyńscy PiktowieWyjadajo sobie rodzyny z dupy?
![]()

W sumie racja.My też nie wiemy z czego będą mogły fajnie żyć nasze dzieci za te 30 lat![]()
Piktowie to nie czasem europejski ród, do tego ponoć przodkowie Polaków...?A skąd ja mam wiedzieć co tam sobie wyjadali starożytni, murzyńscy Piktowie![]()

No przecież to powszechnie znane fakty naukowe, że pomiędzy europejskimi ludami biegali czarnoskórzy. Nie oglądasz filmów?Piktowie to nie czasem europejski ród, do tego ponoć przodkowie Polaków...?
gdzieś taką teorię czytałem, teraz na biegu nie znajdę
![]()
Piktowie – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.wikipedia.org
Edit: to jakaś murzyńska opcja piktów, była takowa?
Coś nie mogę do siebie dojść po urlopie.
Uff jestem dziś bez porannej kawy więc mocno "slow" w końcu dotarło.No przecież to powszechnie znane fakty naukowe, że pomiędzy europejskimi ludami biegali czarnoskórzy. Nie oglądasz filmów?

Chciałem oficjalnie ogłosić, że oprócz obrączki ślubnej nie ma na mnie już ani miligrama biżuterii, złotej czy jakiejkolwiek innej