Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pokazuje fabrykę czekolady?

Zwykłe pierdolenie z tymi zawrotnymi kwotami, w ramach promocji ekurestwa. A później jakaś młoda laska świeci psiochą w Internecie za 100 dolców miesięcznie i się zastanawia co poszło nie tak, przecież miały być miliony.
To raczej działa tak, że zarabiają popularne a reszta próbuje zarabiać. Dla mnie bardziej żałosni są goście co za to płacą.Zwykłe pierdolenie z tymi zawrotnymi kwotami, w ramach promocji ekurestwa. A później jakaś młoda laska świeci psiochą w Internecie za 100 dolców miesięcznie i się zastanawia co poszło nie tak, przecież miały być miliony.
Warto dodać że w Ameryce średnio zarabiają tyle żeby raz na tydzień kupić sobie bułkę w makuTo raczej działa tak, że zarabiają popularne a reszta próbuje zarabiać. Dla mnie bardziej żałosni są goście co za to płacą.
Idoci przecież mogą nie płacić jak np. asfalty.Warto dodać że w Ameryce średnio zarabiają tyle żeby raz na tydzień kupić sobie bułkę w maku

Może zarobiła z tym że większość tej kwoty to przelew od samego OF za reklamę ekurestwa, a nie z subówZwykłe pierdolenie z tymi zawrotnymi kwotami, w ramach promocji ekurestwa. A później jakaś młoda laska świeci psiochą w Internecie za 100 dolców miesięcznie i się zastanawia co poszło nie tak, przecież miały być miliony.
Ewentualnie pranie brudnego hajsu.
No to właśnie to miałem na myśli w pierwszym zdaniu.Może zarobiła z tym że większość tej kwoty to przelew od samego OF za reklamę ekurestwa, a nie z subów

Zwykłe pierdolenie z tymi zawrotnymi kwotami, w ramach promocji ekurestwa. A później jakaś młoda laska świeci psiochą w Internecie za 100 dolców miesięcznie i się zastanawia co poszło nie tak, przecież miały być miliony.
Ewentualnie pranie brudnego hajsu.
To raczej działa tak, że zarabiają popularne a reszta próbuje zarabiać. Dla mnie bardziej żałosni są goście co za to płacą.
To kurwy nie ludzie..![]()
Może zarobiła z tym że większość tej kwoty to przelew od samego OF za reklamę ekurestwa, a nie z subów