JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Stare, ale w Łodzi bez zmiany

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Zgadzam się, choć bohater wygląda na takiego co mógłby z kolegami stać za kamerą w innej konfiguracji.Generalnie takie gnębienie i nagrywki to ciężka patola i jebać, ale typowi też pozazdrościć intelektu, bo znajac obecny klimat w mieście i wbić z taką dziarą do aquaparku dosłownie obok stadionu ŁKS to![]()
Byłem w majówkę na tym aquaparku akuratGeneralnie takie gnębienie i nagrywki to ciężka patola i jebać, ale typowi też pozazdrościć intelektu, bo znajac obecny klimat w mieście i wbić z taką dziarą do aquaparku dosłownie obok stadionu ŁKS to![]()

Proste, grasz w głupie gry, to wygrywasz głupie nagrodyZgadzam się, choć bohater wygląda na takiego co mógłby z kolegami stać za kamerą w innej konfiguracji.
Ja to pamiętam jak tam jeszcze stare kąpielisko było, akurat budowali aquaparku jak wyjezdzalem z Łodzi na studia i od tamtej pory byłem tam raz jakieś 10 lat temuByłem w majówkę na tym aquaparku akurat![]()

Żaden witalny organ ciapatego nie był zagrożony to mógł siedzieć grzecznie na sorze

U nich w głowach raczej pustawo więc nic mu nie jest.
Cios był płytki, bo uszy nie odpadłyU nich w głowach raczej pustawo więc nic mu nie jest.

@tinc z jednej strony Ty to masz pecha: przed samym weekendem wpaść jako jedyny z 855osób, z drugiej strony masz farta: wpaść tylko na alko:)
View attachment 146478

Przecież teraz to oni do nas na szparagi przyjeżdżają zbierać