Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
murzyn w pracy? Nie ze mną te numery sztuczna inteligencjo.

Nazwą Cie rasistą ale nigdy kłamcąmurzyn w pracy? Nie ze mną te numery sztuczna inteligencjo.![]()

Pewnie starczy na kolejne liftingi twarzy, a może na waciki też wystarczyCiekawi mnie ile musieli tej starej rurze sypnąć siana żeby ją ściągnąć po 17 latach...
![]()

Ciekawi mnie ile musieli tej starej rurze sypnąć siana żeby ją ściągnąć po 17 latach...
Pewnie starczy na kolejne liftingi twarzy, a może na waciki też wystarczy![]()

no obie zbyt młode nie są ale Gina fajna tam nie ma co tak narzekać wygląda sylwetka baaaardzo fajnieCiekawi mnie ile musieli tej starej rurze sypnąć siana żeby ją ściągnąć po 17 latach...
![]()

chyba dobry temat, bo tanio skóry nie kupujemy:

to oczywiście nie kącik kredytowy ani polityczny, ale odniosę się do Twojego wpisu.Nie no,
światowy kryzys finansowy i zadłużanie państwa greckiego poprzez łożenie kroci z budżetu na coraz wyższe emerytury i płace w sektorze publicznym (w tym takie dodatki dla urzędników jak premia za umiejętność obsługi kserokopiarki), gospodarka nastawiona na turystykę i rolnictwo w ogóle nie miały z tym nic wspólnego.
Safe kurwa!
![]()
to oczywiście nie kącik kredytowy ani polityczny, ale odniosę się do Twojego wpisu.
To tylko jeden program a jakie jest zamieszanie! Czy brałeś kiedykolwiek kredyt? Sprawdzałeś na jakich zasadach pożyczasz pieniądze? Czy to co opowiadała Pani z okienka bankowego weryfikowałeś, czy masz to wpisane w umowę?
Poza tym to nie bank Ci na siłę wciskał, tylko to Ty musiałeś składać wniosek do banku. Bank zabezpieczył się na Twojej nieruchomości (wpis do hipoteki), na Twoim życiu (sprawdził czy jesteś godny Ich pieniędzy przez sprawdzenie BIKu, PITu, RORu zatrudnienia, zadłużenia, dochodów itp. na na końcu zabezpieczył się na Twojej śmierci (cesja ubezpieczenia na życie).
Mieszkanie możesz w każdej chwili sprzedać (nawet obciążone). Możesz przed podpisaniem umowy ją przeczytać, skonsultować z kimś. Możesz przenieść kredyt do innego banku. Tutaj nic nie wiadomo, tylko jakaś lalunia jakieś kocopoły w TV opowiada...
Czemu jak od lat jest takie zagrożenie, to nie powstały fabryki prochu, pocisków itp.? I Niemcy wysłali w końcu te kaski czy nie?
Dlacego akcje Reichmetalu spadły po wecie Nawrockiego? (i np. dlaczego spadły akcie Orlenu po wygraniu wyborów przez KO a wzrosły Simensa - producenta turbin wiatrowych?)
Mam wrażenie, że karmią nas strachem: wcześniej przed zarazą, teraz wojną. Zostaje jeszcze głód i śmierć. Myślę, że już w mądrych głowach powstają zarysy programów wspomagających nas.
Zwróciłeś uwagę, że już od dłuugiego czasu nie walczy się z globalnym ociepleniem tyko ze zmianami klimatu? Przypomnisz jeszcze coś, co kiedyś było straszne, teraz już bawi?
Oczywiście mam świadomość, że nie ma dobrego wyjścia i pomysł każdego z dwóch plemion na jakie nas podzielili, jest zły. Dziwi mnie tylko, że można ignorować fakty.
Żeby nie przynudzać, coś odpowiedniego do tego wątku: