Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolejna się nie nauczyła?

Starsi ludzie, tylko.Właśnie, że hojny w chuj. Kto kurwa daje napiwki kurierom?![]()
Właśnie, że hojny w chuj. Kto kurwa daje napiwki kurierom?
Właśnie, że hojny w chuj. Kto kurwa daje napiwki kurierom?![]()
To są Stany, dajesz napiwki prawie wszędzie, tam od razu w knajpie naliczają napiwek, np w taxi też przyjęte że się daje.
No tak, zapomniałem, że hamburgery mają najebane z tymi napiwkami.To są Stany, dajesz napiwki prawie wszędzie, tam od razu w knajpie naliczają napiwek, np w taxi też przyjęte że się daje.
Sam sobie odpowiedziałeś czemu kurierzy srają do paczkomatówWłaśnie, że hojny w chuj. Kto kurwa daje napiwki kurierom?![]()
Nie czaję, to mam w paczkomacie zostawiać napiwki żeby kurier łaskawie nie nasrał do niego?Sam sobie odpowiedziałeś czemu w paczkomatach nasrane rzadkim jakby stado gołębi stacjonowało w skrytkach

Najwięcej ile kiedyś dostałem to 20 euro.Starsi ludzie, tylko.
Akurat kurier zawsze nasra bo na diecie kurierskiej składającej się z energetyka i szluga ciężko o to żeby jelita nie grały BethovenaNie czaję, to mam w paczkomacie zostawiać napiwki żeby kurier łaskawie nie nasrał do niego?![]()
Kurwa, mayby i'm kurier?Akurat kurier zawsze nasra bo na diecie kurierskiej składającej się z energetyka i szluga ciężko o to żeby jelita nie grały Bethovena
Chociaż nie, nie sram we windach 
Przy czym mama wspomina że Twój siusiak nic się nie zmienił odkąd byłeś przedszkolakiem
Zależy za co…Właśnie, że hojny w chuj. Kto kurwa daje napiwki kurierom?![]()

Starsi ludzie, tylko.
Najwięcej ile kiedyś dostałem to 20 euro.

to raczej bulgarskie/rumunskie sniadanie, tylko czesto zamiast energola 3 kawyAkurat kurier zawsze nasra bo na diecie kurierskiej składającej się z energetyka i szluga ciężko o to żeby jelita nie grały Bethovena