Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
KolekcjonerkaA każde z innym
Dziwka z klasą

Ale tę czy tą dupe?
![]()

No nie wiem, możliwe że bones trenuje z synem kadyrowa a on dobry jest, rozjechał khamzata jak jakiegoś śmiecia.2-3 lata w Dagestanie i Gruby robi Bonsa![]()
Czekam na filmy jak Jonesem wycierają mateNo nie wiem, możliwe że bones trenuje z synem kadyrowa a on dobry jest, rozjechał khamzata jak jakiegoś śmiecia.

No nie wiem, możliwe że bones trenuje z synem kadyrowa a on dobry jest, rozjechał khamzata jak jakiegoś śmiecia.

A niestety jebanych brudasów nie ubywa, chociaż się starająKultura Indii w skrócie:
Sranie gdzie popadnie, łapanie się kabli wysokiego napięcia by być chrupkim i przypieczonym, leżakowanie pod pociągami, tracenie łbów podczas jazdy skuterem i wesoła fiesta na miejscu wypadku z udziałem ciężarówek. No i to chyba by było na tyle.

Oni są jak karaluchy nie do wytępienia ale przynajmniej dają dobry content ze spektakularnymi aktami spadania z rowerkaA niestety jebanych brudasów nie ubywa, chociaż się starają
![]()
Ale i tak tylko w 1 części trylogii