VitoC
UFC Featherweight
Dokładnie! Ale trzeba przyznać, że jako faceci potrafimy się bawić:
Zdecydowanie, mocne NR 2 wyburzania budynków![]()
Aż się 2001 przypomniał

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie! Ale trzeba przyznać, że jako faceci potrafimy się bawić:
Zdecydowanie, mocne NR 2 wyburzania budynków![]()

Dlatego te kominy są tylko nr 2. Tam były większe zabawki i bawili się więksi chłopcyAż się 2001 przypomniał
![]()
Po króliczkach przyszedł czas na gołębie.

Ale Ty o Bastku czy o Piorku?Po króliczkach przyszedł czas na gołębie.![]()

trochę pudzian nie pasuje do fantazji w tę stronę

Nie zgadzają się flagi z liczbami

Myślę że nie dożyje, bo sobie zrobi kuku z powodu dojechanej psychyZobaczymy jak będzie mieć 45 wtedy jego problem będzie wypadający odbyt

Zaburzeni ludzie. Problemy z akceptacją samego siebie, ślepy pęd za modą lpg, krejzi stylówy, a za parę lub paręnaście lat depresja i samobój. W całym tym środowisku to pewnie jest niewielki procent osób homoseksualnych, reszta to, tak jak pisałem wyżej, ludzie zmanipulowani, ulegli i zagubieni.Spowolniły co? Postęp lewackiego spierdolenia? Stary chyba go za dużo bił albo za mało. Nie mogę zdecydować ale na pewno coś poszło nie tak .
Albo zabije go hivMyślę że nie dożyje, bo sobie zrobi kuku z powodu dojechanej psychy
![]()
Wydaje mi się że starego to tam nigdy nie było oprócz momentu zapłodnieniaSpowolniły co? Postęp lewackiego spierdolenia? Stary chyba go za dużo bił albo za mało. Nie mogę zdecydować ale na pewno coś poszło nie tak .