Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Krecik chce się wpakowac w mamuske?View attachment 137717@Siedem przemyśl to jeszcze.

Tak trzeba żyć. Później to są po prostu większe zabawki.
A ja domowe pierogi z kapustą i grzybamiuwielbiam takie akcje
A ja domowe pierogi z kapustą i grzybami
Za rzadko wchodze do hyde parkuView attachment 137717@Siedem przemyśl to jeszcze.

W dodatku moich dzieci.

W dodatku moich dzieci.
Edit znaczy się chciałby.

Część jeździ wolno jak pizdy, część zapierdala jak pojebana i tylko Ty jeździsz z idealną prędkością?Wydaje mi się że mógłbym jeździć jakim autem, po tym co ludzie wyprawiają na drodze i jak się zachowują to człowiek tylko kurwi za kierownicą..
![]()
Część jeździ wolno jak pizdy, część zapierdala jak pojebana i tylko Ty jeździsz z idealną prędkością?

Jakie zapierdala? To była normalna prędkość, zapierdalały banany bejcami ponad 200, a jeden miał spokojnie 250... Ja grzecznie jeżdżę.![]()
Ale Rytem zajebało

Haha dokładnie, 100% pizdo-pawełekAle Rytem zajebało![]()
Ale Rytem zajebało![]()
Ten wierny pistolet trochę zastanawia.Uliczne zasad i tłumiki wskazywałyby by na Drzewca ale outfit za 20 koła pasuje raczej do Pawła.

Nie hołduję ulicznym zasadom, a z klamką nie chodzę, wystarczą pieści, noże i shurekinyUliczne zasad i tłumiki wskazywałyby by na Drzewca ale outfit za 20 koła pasuje raczej do Pawła.