Michael Angelo
Bellator Featherweight
W dodatku moich dzieci.![]()
Edit znaczy się chciałby.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W dodatku moich dzieci.![]()
Edit znaczy się chciałby.
Nie hołduję ulicznym zasadom, a z klamką nie chodzę, wystarczą pieści, noże i shurekiny

Znacie może kogoś kto wynajmuje lokum we Wrocku?
View attachment 137778
View attachment 137779View attachment 137781View attachment 137780

Nie hołduję ulicznym zasadom, a z klamką nie chodzę, wystarczy gibki konar i twarde szyszki![]()
A może toUliczne zasad i tłumiki wskazywałyby by na Drzewca ale outfit za 20 koła pasuje raczej do Pawła.

Co powstanie z krzyżówki pogromcy rekinów i postrachu magazynierów?
drzeworyt
Nawet można łatwo sofę z kiblem pomylić.Czy w czynsz jest wliczonaCygankaHiszpanka?
![]()
A krewetki van mei? Czy koktajlowe?Nie hołduję ulicznym zasadom, a z klamką nie chodzę, wystarczą pieści, noże i shurekiny![]()
ŻyweA krewetki van mei? Czy koktajlowe?
Krewetkę mam olbrzymią...A krewetki van mei? Czy koktajlowe?

A krewetki van mei? Czy koktajlowe?
Żywe

Dorastają do 25 cm. Także ten…kasuje kolega sam konto czy może jakaś ankieta?Krewetkę mam olbrzymią...![]()
Długość wystarczy do konta premium, nie mylić z freemiumDorastają do 25 cm. Także ten…kasuje kolega sam konto czy może jakaś ankieta?

Zaraz Ci wytłumaczy, że to w zimnej, oceanicznej wodzie, bo na lądzie jedt w stanie rozciągnąć do 30,5Dorastają do 25 cm. Także ten…kasuje kolega sam konto czy może jakaś ankieta?
Zaraz Ci wytłumaczy, że to w zimnej, oceanicznej wodzie, bo na lądzie jedt w stanie rozciągnąć do 30,5

@Siedem coś dla Ciebie. Srasz i myjesz dupe jednocześnieZnacie może kogoś kto wynajmuje lokum we Wrocku?
View attachment 137778

Rozumiem że można kettle na tej patelni smażyć?View attachment 137795takie cuda tylko w Biedronce

View attachment 137795takie cuda tylko w Biedronce
Jebany, dobrze że nie liczy za suszenie w korytarzu…Znacie może kogoś kto wynajmuje lokum we Wrocku?
View attachment 137778
Może ta patelnia waży 32 kg jak mop od Anatoly

A rzucenie gumiakiem po grzybach w moją strone przez ojca , gdy nie dopilnowałem kuzynki która rozjebała schowek w e34 od chrzestnego też się liczy ?