Tanio skóry nie sprzedam

O chuj, to co AI już potrafi to jest hardkor w chuj, a to dopiero początek :brainoverload:

To prawda. Trochę to przerażające. Wcześniej mówili, że następca obecnego AI (ANI), czyli AGI ("ostatni wynalazek człowieka") nigdy nie powstanie, później że najwcześniej rok 2030-32. Teraz już mówią 2028-29.
Matrix i Terminator w jednym coraz bliżej.

Trzeba by zapytać drzewa, może coś mówili na tym bezpłatnym szkoleniu z Google, kiedy będzie apokalipsa :jjsmile:

To prawda. Trochę to przerażające. Wcześniej mówili, że następca obecnego AI (ANI), czyli AGI ("ostatni wynalazek człowieka") nigdy nie powstanie, później że najwcześniej rok 2030-32. Teraz już mówią 2028-29.

Trzeba by zapytać drzewa, może coś mówili na tym bezpłatnym szkoleniu z Google, kiedy będzie apokalipsa :jjsmile:
Ja bym dopytał Chuck’a jaka jest skuteczność krewety przeciw humanoidom.

1000029335.jpg

@Drzewo

Myślę że jeszcze kilka lat. Są dwa polskie startupy, jeden z strukturą AI przypominającą działanie ludzkiego mózgu, a drugi na temat użycia polskiego jako języka naturalnego.

To w połączeniu stworzy dopiero coś poziomu AGI. Natomiast poprowadzone dobrze da nam zajebistą przewagę.

Nam, ludziom i nam, Polakom. :antonio:

Zależy czy rozjebana i przetyrana czy świeżynka w temacie z ciasną cipką
:roberteyeblinking:
Podczas łóżkowych zabaw laska mówi do swojego faceta:
- włóż mi palec.
Ten wkład.
- teraz włóż dwa.
Gość wkłada.
- teraz włóż całą dłoń.
Koleś trochę zmieszany ale wkłada.
- teraz włóż drugą.
Gość wkłada, a laska mówi