Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rok i 9 miesięcy późniejRok później View attachment 135604
Wracaj do niej, kutango!
I zmień kurwa avatar bo cię ludzie nie szanująWracaj do niej, kutango!

moze ci ludzie chcieli by dolaczyc do mojej mess grupy na ktorej gramy w lige legend i rozmawiamy o zyciu przy psznych kraftowych piwach z lidla?I zmień kurwa avatar bo cię ludzie nie szanują![]()
you hurt my feelings...

Ale nie sprecyzował, za kogo cię uważayou hurt my feelings...![]()

Można zajebać kryształ tylko trzeba się na tym znać. To się nazywa odpowiedzialność.
Można zajebać kryształ tylko trzeba się na tym znać. To się nazywa odpowiedzialność.
Który by się podjął?View attachment 135629Który by się podjął?

Ile Ci to leży? Bo wygląda na skamielinęView attachment 135629Który by się podjął?

Ja nie biorę takich rzeczy, za stary już na to jestem. Może z 20 lat temu albo nie bo to dobre dla dzieci w sumie. Bylem kiedyś dzieckiem, ty też w sumie każdy był. Ale i tak bym raczej nie brał bo to nie rozsądne. To się nazywa odpowiedzialność.Ile Ci to leży? Bo wygląda na skamielinę![]()
Ja nie biorę takich rzeczy, za stary już na to jestem. Może z 20 lat temu albo nie bo to dobre dla dzieci w sumie. Bylem kiedyś dzieckiem, ty też w sumie każdy był. Ale i tak bym raczej nie brał bo to nie rozsądne. To się nazywa odpowiedzialność.
Miód?
Jak chcesz przechowac to zmiel i w miód. Pozdrawiam

Tak, najlepszy sposób żeby nie straciły na mocy.Miód?![]()
Wyobrażacie sobie być w sytuacji przegrywa, który dostaje coś takiego?

Tak, najlepszy sposób żeby nie straciły na mocy.
A miód nie wchłania nic? Bo poczęstować później takim eliksirem do herbaty kogoś...
WchłaniaA miód nie wchłania nic? Bo poczęstować później takim eliksirem do herbaty kogoś...
![]()