Drzewo
UFC Heavyweight
A wiesz, że to symbol?![]()
![]()
jak te dwa pedały nie będą razem to ja już nie wierzę w miłość
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A wiesz, że to symbol?![]()
![]()
upadku i bezeceństwa?A wiesz, że to symbol?

To stare z początków internetu @Jawor chyba używa internet exploreraNiby przykre.. ale kurwa ile trzeba mieć oleju w bani żeby coś takiego odjebać.
Podobna sytuacja (no ale ten wypłyną) do tej jak nasz wspaniały pięściarz, który nie poczekał i nie posłuchał rad innego doświadczonego kolegi.
![]()

Prąd rzeki robi swoje, ale to ruskie więcNiby przykre.. ale kurwa ile trzeba mieć oleju w bani żeby coś takiego odjebać.
Podobna sytuacja (no ale ten wypłyną) do tej jak nasz wspaniały pięściarz, który nie poczekał i nie posłuchał rad innego doświadczonego kolegi.
![]()
A Ajtuj to inna kategoria 

I dlaczego w nocy?Niby przykre.. ale kurwa ile trzeba mieć oleju w bani żeby coś takiego odjebać.
![]()
kobieta, blondynka... Może jakaś kapka oleju tam była, nie więcejNiby przykre.. ale kurwa ile trzeba mieć oleju w bani żeby coś takiego odjebać.
![]()
bo zimniej, ciało szybciej zamarznieI dlaczego w nocy?

To jakaś nowa kampania dla schronisk że Robercik bawi się ze zwierzętami?![]()
![]()

Za to powinnien iść na 15 do pierdla. A za wpierdol od białego to jeszcze z 10 lat.I gdzie to widziałeś, w Przychodni czy lecznicy?Ostatnio widziałem trafne porównanie, że dla ludzi jest przychodnia, bo się tam przychodzi. A dla zwierząt jest lecznica, bo się tam leczy zwierzęta![]()
Może to inny czorny? Oni zawsze wyglądają tak samoMa juz kilka lat…
Leżą na ziemi i ledwo dyszą…gdzie to widziałeś

Jak na moje, to on już dawno pełnoletni, więc nie można mieć pretensji do truck drivera, że najebał dzieciokaMa juz kilka lat…
No właśnie nie do końca udane to nagranie. Jak na moje to powinni nakręcić dubletCałkiem fajny teledysk wyszedł, o co wam chodzi malkontenci.