Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najśmieszniejsze jest że jakby najgorszy żul się porządnie wykąpał, ogolił na gładko, nakremował pierwszym lepszym nivea czy bambino to by wyglądał lepiej niż jakakolwiek karyna która się nastrzykała i dziennie stoi godzinę przed lustrem

Parę dni temu byłem w sklepie i stała taka +50 nadmuchana i aż parsknęłam śmiechem jak zobaczyłem.Najśmieszniejsze jest że jakby najgorszy żul się porządnie wykąpał, ogolił na gładko, nakremował pierwszym lepszym nivea czy bambino to by wyglądał lepiej niż jakakolwiek karyna która się nastrzykała i dziennie stoi godzinę przed lustrem![]()

Myślałeś że 50+ a tak naprawdę miała 25Parę dni temu byłem w sklepie i stała taka +50 nadmuchana i aż parsknęłam śmiechem jak zobaczyłem.![]()

Może nie wie, że godziny dla seniorów już nie maMyślałeś że 50+ a tak naprawdę miała 25![]()

Trochę śmieszne, trochę straszne.
Na pocieszenie powiem że bywają sytuacje takie teraz, a nie operuje chat gptTrochę śmieszne, trochę straszne.

Niezwiązane

Niezwiązane

to te wszystkie lekarzyki po szkółkach na fikcji z ukrainki,Na pocieszenie powiem że bywają sytuacje takie teraz, a nie operuje chat gpt![]()
islamczycy już wymyślili obcinanie głów niewiernym na czas także mało brakuje tylko ligę im zawiesili (isis), grają na razie okręgowo (europka)Czekać aż wymyślą zawody: kosy pod żebra champions league![]()

Niezwiązane
Nawet żem oglądał.![]()
WstrzÄs | Film | 2015
WstrzÄs (2015) Concussion - Doktor Bennet Omalu znajduje dowody na powiÄzanie mikrowstrzÄsów i urazów gÅowy sportowców z ich późniejszymi samobójstwami.www.filmweb.pl
![]()
WstrzÄs | Film | 2015
WstrzÄs (2015) Concussion - Doktor Bennet Omalu znajduje dowody na powiÄzanie mikrowstrzÄsów i urazów gÅowy sportowców z ich późniejszymi samobójstwami.www.filmweb.pl