jd0490
UFC Heavyweight
trzech skosił
Jeden Gość z UK zawodnik ufc
Nie mógł sobie z jednym włamywaczem poradzić

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
trzech skosił

@Szpiln nie wiedziałem, że jesteś jutuberem kulinarnym! COŚ PIĘKNEGO:
![]()
od razu się shredder przypomniałZajebisty t-shirt

Panowie, nie będzie mnie parę dni, wyruszam już na groby. Pamiętajcie, że to święta i trzeba się ładnie ubrać
(za małolata byłem I.XI w kościele, na zewnatrz padał już śnieg a piździawa jak "sto skurwysynów", zapach formaliny roznosi się po całej świątyni... tymczasem spod kołnierza futra dziadka przede mną... wyłazi wybudzony z letargu szerszeń... Myślałem, że poza gniazdem nie są w stanie przezimować![]()

Cohones bawi i uczySzerszenie nie zimują. Zime przeżywają tylko zapłodnione krolowe które szukają sobie jakiegoś schronienia na zimę. Zapewne właśnie taki przypadek widziałeś![]()

Jak byłem młody to przypadkowo wykopałem 4 takie z kompostownika u dziadkówCohones bawi i uczy![]()

No pił, bo się wcześniej ciężko napracował

Za swoje piłAle po ciężkiej pracy
![]()
Ta sekretarka-asystentka-zukładem powinna zacząć od ogarnięcia interpunkcji Pana Prezesa

"Wysokie wynagrodzenie na miesiąc" / "7 tys". To jakiś oksymoron? Niech się Mariusz zdecyduje.
Z drzewa zlazł, a skąd?

Proste...

No nie mów, że za 7 koła byś Mariuszowi śmigla nie opierdolił"Wysokie wynagrodzenie na miesiąc" / "7 tys". To jakiś oksymoron? Niech się Mariusz zdecyduje.

No nie mów, że za 7 koła byś Mariuszowi śmigla nie opierdolił![]()