Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gość co prawda rozbił autobus, ale zdobył skalp

Recydywa tam nie działa?![]()
małpa ma dopiero 26 lat, tyle wizyt i dają jej 3 lata, przecież to kpina
ją się powinno w zoo w klatce z gorylami oglądać
na małpiszony widocznie nieRecydywa tam nie działa?
Będzie nieszczęście jak z tą dziewczyną w metrze to powiedzą że nie wiadomo co w życiu przeżyła...![]()
małpa ma dopiero 26 lat, tyle wizyt i dają jej 3 lata, przecież to kpina
ją się powinno w zoo w klatce z gorylami oglądać
A potem jak się trafi jakiś prawilny policjant i jej coś zrobi to znów będą latać i sklepy opierdalać, dzicz jebana. I oczywiście nie mówię o wszystkich bo są też normalni, niestety ta druga strona pierdoli im postrzeganie ich przez pryzmat koloru skóry.Będzie nieszczęście jak z tą dziewczyną w metrze to powiedzą że nie wiadomo co w życiu przeżyła...
Ja jebie
@Risky odetchnął z ulgą
A ja jem tylko u zaprzyjaźnionego Polaka co robi "kraftowy" z kurczaka najlepszy jaki jadłem. Widzisz co robi i z czego przygotowuje. Drożej ale warto.Dlatego nie jem kebsów już od jakiegoś czasuu![]()
22 to jeszcze jak Cię mogę, szczególnie jak np. studiuje albo coś tam ma dorywczego ale są tacy w wieku 30 latach dziennikarstwo internetowe
syn:
![]()
Matka 22-latka: Syn większość dnia spędza grając. Nie pracuje i nie wiem, co zrobić, by się usamodzielnił
Zdarza się, że rodzice dorosłych już dzieci czują się, jakby utkwili w impasie. Dziecko nie pracuje, większość dnia spędza w domu, często przy komputerze, a oni nie wiedzą, jak postawić granice i jak zachęcić je do usamodzielnienia. O podobnej sytuacji pisze jedna z mam w mediach społecznościowych.
Na portalu Reddit pojawił się poruszający wpis matki, która nie wie, jak pomóc swojemu 22-letniemu synowi stanąć na nogi. Chłopak nie pracuje, całe dnie spędza przy komputerze, a każda decyzja w rodzinie zaczyna się kręcić wokół jego potrzeb. "Zaczynam się irytować, bo moje życie i decyzje finansowe są uzależnione od mojego dorosłego dziecka".

Jak ktoś wychowa takie lelum polelum to niech się wtedy martwi22 to jeszcze jak Cię mogę, szczególnie jak np. studiuje albo coś tam ma dorywczego ale są tacy w wieku 30 lat![]()

ale innej 
Dokładnie, przecież to e36chłop normalnie sprawdza swoje BMW a ludzie go oskarżają o zażywanie narkotyków

odpisał/a:No i jak?
Odpisała?
![]()