Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio odpaliłem na telefonie. Tani kontroler z actiona i kabel usbC-hdmi i gram na telewizorze.
Moja ulubiona wyścigówka ever. W tym i Carbonie miałem po 1000 godzin nic.Ostatnio odpaliłem na telefonie. Tani kontroler z actiona i kabel usbC-hdmi i gram na telewizorze.
Normalnie jak podróż w czasie.
Swoją drogą to fajne mamy czasy, kiedyś trzeba było mieć konsole albo komputer, teraz na telefonie można grać w takie gry z dzieciństwa.

Fast&easy solution!
Beata i inne jeszcze na Vacie zaiszczędzą:

Weź wypierdalaj typie, po chuj to wstawiasz. Zostaw sobie w fap folderze a nie tu udostępniasz swoje foty.
marchew w dupe dał radę wsadzić zwyrol, a fotkę w spoiler to już nie potrafiWeź wypierdalaj typie, po chuj to wstawiasz. Zostaw sobie w fap folderze a nie tu udostępniasz swoje foty.
Weź wypierdalaj typie, po chuj to wstawiasz. Zostaw sobie w fap folderze a nie tu udostępniasz swoje foty.

jak to skąd, z kanału "kocham gotować" na ytNawet nie chce wiedzieć skąd wziąłeś taką fotkę
![]()

Kto pamięta czat cohones i słynne śledzie w dupie ten w cyrku się nie śmieje.Nawet nie chce wiedzieć skąd wziąłeś taką fotkę
![]()