VitoC
UFC Featherweight
już pod którymś podobnym postem pisałem, nie byłbym pewny takich wpisów (czy to fejk) , ludzie dzisiaj to roszczeniowi idiociprzede wszystkim, wieloletni użytkownik cohones skumałby że to fejk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
już pod którymś podobnym postem pisałem, nie byłbym pewny takich wpisów (czy to fejk) , ludzie dzisiaj to roszczeniowi idiociprzede wszystkim, wieloletni użytkownik cohones skumałby że to fejk
same here, jak coś robię w sobotę to jak chcę komuś pomóc lub jakaś szybka fajna robota jest, ale firma oficjalnie offlineCo prawda nie robię paznokci ale już dawno wprowadziłem takie reguły. Nawet jeśli coś robię w weekend to oficjalnie jest zamknięte i telefonów nie odbieram. Pomijam że poważni klienci to dzwonią a nie używają gówno komunikatorów.
to może nie być fejk, znałem takie kretynki jebane, w tym kilka moich eks klientek, także marian nie błysnąłeśjuż pod którymś podobnym postem pisałem, nie byłbym pewny takich wpisów (czy to fejk) , ludzie dzisiaj to roszczeniowi idioci

Albo chociaż się wypierdolić. Bardzo rozczarowujące zakończenie.
Ja myślałem, że on ma na tej skoczni wyskoczyć, przelecieć przez miasto i wylądować w tej wodzie...

Bądźmy poważni, gdybym z nim zatańczył uliczne bajlando to by z odszkodowania mu na dentystę nie starczyło, kopałem kiedyś piłkę, ten filmik by się zakończył w 10 sekundzie ;)
Bądźmy poważni, gdybym z nim zatańczył uliczne bajlando to by z odszkodowania mu na dentystę nie starczyło, kopałem kiedyś piłkę, ten filmik by się zakończył w 10 sekundzie ;)

Karate, możesz się śmiać ale siły kopnięcia się nie zapomina, owszem, mógłbym sobie połamać noge na jakimś mistrzu kb czy mt, ale nie na laiku;)To Lewandowski musi mieć zajebiste kung fu …
![]()